Disse fridagene har jeg nytet fult ut! Vært med fantastiske venner og ikke minst forberedet til avslutningen på dansegruppa jeg og Hanne har hatt dette halvåret. 17 herlige barn viste stolt frem dansen dem har lært til rundt 70-80 spente publikum. Venner og familie var samlet for å gjøre denne avslutningen minnerik og koselig..
Bilde er lånt fra Hannes instagram..
Hanne og jeg (med god hjelp fra mannfolka) har handlet inn alt vi trengte, laget program, fikset diplomer, godtepose fra nissen osv..
Så i dag var den store dagen alle barna hadde gledet seg til. Vi startet med å presentere oss og vår opplevelse av dette halvåret. Deretter satte vi igang festen med en en juleallsang og litt dans. Barna løpte helt frivillig opp på scenen og sto stolte og kikket utover publikum. 
Så startet dansen som alle barna hadde gledet seg til å vise frem! De var superflinke og fulgte trinnene og kikket bort på meg og Hanne innimellom (vi sto på sidene å danset). Etter dansen delte vi ut diplomer til alle som hadde vært med å deltatt denne høsten. Deretter ble det en pause med kaker (som foreldrene hadde baket), kaffe og brus/saft (som de tok med selv). Vi handlet inn litt julekaker, engangskopper, glass, skjeer, servietter og alt annet som vi trengte. 
Dans!
Litt utover kvelden viste vi frem en av «lekene» vi pleier å ha på dansingen slik at familie og venner fikk et innblikk i hva vi gjør på dansetimene. Vi sang og laget bevegelser til «hjulene på bussen». Tror dette falt i smak!
Hjulene på bussen..
Deretter gikk vi rundt juletre og nissen (Kristoffer..) kom en tur på besøk. Alle barna stormet bort å fikk godteriposer untagen Martine. Hun ble livredd stakar. Men når mamma hentet en godtepose var det greit :)
Vi fikk masse gode tilbakemld og jeg tror de fleste var fornøyd med avslutningen. Det var iallefall jeg og Hanne! :) Nå gleder vi oss til ny oppstart i januar. Vi håper såklart da på at alle 19 barna vil komme tilbake :)
Martine får diplom (se bort ifra at jeg ikke var fult så «heldig» på dette bilde..)
PS: Bildene er retusjert da jeg ikke har spurt foreldrene om tilatelse til å legge ut bildene..
Nå er beina slengt på bordet og jeg skal kose meg med fine Rebekka. Det blir film, natchos og vennideskravling.. I morgen er det tilbake til «skolehverdagen», for da skal jeg starte å forberede neste eksamen som er om 1 1/2 uke..: Legemiddelhåntering…
Ha en flott kveld!:)
Del innlegget mitt

8 thoughts on “Avslutning på dansen

  1. Så fantastiske flinke dere er som ikke bare ordner med danseskole, men også drar den fullt ut med en så så flott juleavslutning!! :-)

    Snuppa vår skal sterte med dans på nyåret, og håper danseskolen er like engasjerte som det dere virker som :)

    • Ja vi dro den ganske langt ut med denne avslutninga.. Dagen før kom vi plutselig på at det var jo VI som måtte stå å prate foran 90 mennesker! haha. men gikk greit :) Tror folk koset seg så da er vi fornøyd :)

      Så moro!! Det blir nok stas =) Engasjerte instruktørere er veldig viktig :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *