Klar for babytrall! Her har hun pyntet seg med farmors hjemmestrikkede kjole. Er den ikke nydelig?

I går var det avsluttning på babytrallen, og familie fikk være med å se. Farmoren, mormoren, onkelen og pappan til Martine ble med for å se! Mange familiemedlemer på alle sine sider var med for å se på våre nydelige barn, og høre på vår falske sangstemme! Haha, neida… Til vanlig er jo Martine i hundre og hyler med i sangene, men igår var hun noen hakk roligere. Jeg tror det var litt mye mennesker, så hun fikk nok litt prestasjonsangst. Hehe! Vi sang igjenom noen av sangene, og danset babysamba!

Her synger alle velkommsang til Martine. «Hei, hei Martine. Hei, hei Martine. Så fint å se deg. Velkommen hit». Mens vi synger spiller Martine på tromma. Det er stas. Men det er ikke så stas å gi den ifra seg igjen da..


Så synger vi litt andre sanger, og beveger på både armer og ben!


Farmor var med. Og mormor.

Onkel Mats var også såklart med!

Etter trallen satt barna å lekte litt på en matte, mens vi ventet på mat. Babytrallen hadde kjøpt inn pizza til alle og enhver. Alle de voksne koset oss med mat, mens barna satt i barnestoler sammen med oss ved bordet og koset seg med kjeks/fruktpurè, brødskiver osv. Til maten fikk vi brus, og jeg fikk for første gang i år smake på julebrus. Nå har det seg sånn at når jeg var gravid drakk jeg julebrus og spiste MANGE mandariner hver dag så lenge det fantes i butikken. Så var spent på hvor godt dette ville være nå. Ja, det smakte kjempe godt, men ikke så farlig godt som det gjorde ifjor. Kansje en grunn til det? Hehe. Vi fikk pepperkaker og kaffe etter maten.

Det beste av alt er å sitte å leke helt alene, syntes Martine..

Martine leker med to av jentene i barselgruppa, som også går på trallen.


Thea og Martine er gode venner. De hyler høyt begge to når de ser hverandre. Det er tydelig at dem kjenner hverandre igjen nå..

Martine fikk fruktpurè, mens vi spiste pizza. Sjekk pappan gaper med da! Hehe, søtingene mine det!

En kjempe koselig kveld!

I dag har det gått i ett. Jobb og babysvømming.. Når jeg kom hjem hadde jeg fått hentelapp på posten og gjett hva som var der? Jo, masse fine ting til rommet til Martine. Nå blir det bra! Bilde kommer når jeg er ferdig med rommet.

Oiii.. Masse spennede oppi pakka til Martine. Meg og Martine har tatt en smugtitt. Er dere spente?


Slenger med ett bilde av Martine ikveld! Vi setter henne på gulvet. Hun legger seg på magen. Drar seg bortover gulvet til hun kommer til alt det spennede ved tvbenken. Det mest spennede er playstasion og lyden. Plutselig er det full guffe i høytalerene her hjemme. Og plutselig sitter Martine med en cd i hånden som hun har tatt ut av playstasion. Hun begynner å bli rampette nå!

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Avsluttning på babytrallen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *