Jeg har vært så heldig å fått en «award». Jeg blir sååå glad når jeg får dette, og jeg setter stor pris på hver eneste en..:) Og innimellom, slik som nå følger det med en liten utfordring. Denne fikk jeg av Linn som skriver en hærlig liten blogg om hennes liv med en liten familie på tre, shopping, interesser, ja egentlig det meste. Alltid spennende å se hva neste blogginnlegg blir. Så jeg anbefaler alle å ta en titt innom hennes «lykkelige liv» :)


Utfordringen går ut på at jeg skal nevne 10 ting som gjør meg glad. Så her kommer dem:

* Såklart min lille prinsesse Martine
* Min hærlige kommede mann * Venner. Livet fungerer ikke uten dem..
* SKO
* Fargen Rosa..
* Oppussing og interiør
* Sang
* Trening
* Musikk
* Og såklart bloggingen!

Jeg gir en award videre sammen med utfordringen til:

* Anne Elisabeth
* Lise T
* Rebekka
* Silje

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Award med en liten utfordring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *