Matias er blitt godt over en uke gammel, og om få dager er han allerede 2 uker! Jeg nyter dagene i permisjon. Ingenting er så deilig som å kose seg hjemme med barna UTEN å måtte tenke på skole og jobb. Dagene utnyttes til det fulle, dersom har det blitt lite tid til bloggen.. Men det kommer seg nok. Jeg har blandt annet testet to helt geniale produkter som jeg skal skrive mer om senere..:)

Da jeg var gravid møtte jeg en gjeng med jenter som hadde termin i mai og juni. Treffet ble planlagt via et forum på nettet. Mange har kommet og gått, men vi er 4 jenter som har holdt en god kontakt siden første møte.. Vi møtte hverandre bare noen dager før første babyen kom. Og i går var første treffet med alle babyene!

Barna sover mens mødrene nyter en deilig lunch..:P
Min lille mini ville bare sove under fotoshooten..:P

Vi koset oss med deilig lunch og en nydelig hjemmelaget is til dessert. Denne hadde herlige Anita laget!

Nydelig hjemmelaget is med friske bær

Barna er ganske så like i alder. To av dem er 8 uker, en er 4 uker, mens Matias er 1 1/2 uke. Sånn ca.. Dem får nok mye glede av hverandre fremover.. To av dem har jo barn på Martines alder også. Hu ene var jo faktisk i barselgruppa mi med Martine, og de har jevnlig kontakt.:)

Hele gjengen samlet.. Matias (1 1/2 uke) til venstre. Karoline (8 uker) og Simen (4 uker) i midten og Thor (8 uker) til høyre.

Tok masse bilder av herlighetene sammen. Nå fikk jeg bekreftelse på at jeg kunne legge ut bilder, så her ser dere noen bilder av herligheten våre! Gleder meg masse til mange treff med disse herlige mammaene og barna fremover..:)

Guttaboys klare for hjemturen. Denne gangen var dem på besøk hos Karoline!
Del innlegget mitt

One thought on “Babytreff!

  1. Så koselig det var og endelig ha treff med alle de små goingene som har vært i magene. Og gleder oss til å bli bedre kjent med de alle sammen =)
    Takk igjen for et kjempe koselig treff =) Vi gleder oss til neste allerede.

    Ha en super helg.

    Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *