Idag fikk jeg en veldig «før i tiden» følelse.. For når jeg slo på tv så var det tv serien «bundy» som sto på. Kjære tid, det er jo eviigheter siden den gikk på tv! Etter dette kom fredriksons fabrikk. Hoho.. Lo godt da.. Huska faktisk den episoden som gikk idag også.. Igår når jeg kikka igjenom kanalene så jeg at barnetv var på nrk1. Gjett hva som gikk? Brannmann Sam!! Hoho..

Aud Schønemann er så søøt og god skuespiller 

Husker dere disse seriene? Rart at plutselig skulle tv begynne å sende haugevis av gamle serien på engang.. Eller har de kansje holdt på en stund? Noen andre som har fått dette med seg??

Idag er siste dag i påsken. En nydelig påske har det vært.. Litt dårlig vær nå de siste dagene, men har jo vært heldig lenge nå.. Jeg har vært med Kristoffer og Martine hele påsken. Vi har bare koset oss, vært ute på turer og besøker og nytet fridagene sammen. Deilig å ha så masse tid til bare hverandre :)

På bytur.. Fin hatt? hahah

Tulla prøver solbriller..

Del innlegget mitt

One thought on “Back in time..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *