Barnehagen som Martine går i har begynt med noe nytt.. De har laget en bok som blir brukt som en «dagbok» av de ansatte. De skriver ned litt og litt om hvordan dagene demmes er, om de har gjort noe spesielt, og ikke minst gullkorn fra barna selv..

Mitt lille sjarmtroll som elsker å være ute..:)

Hver fredag får en av barna med seg en bamse hjem, som skal få være på besøk i en uke.. Da skal vi som foreldre skrive litt ned hva bamsen opplever i løpet av uken, samt sette inn evt bilder.. Martine var så heldig å fikk være førstemann som fikk med seg bamsen hjem. Og gjett om det var stas! Allerede første dagen skulle han (hun?) være med ut, sove i vogna med dukka, sove i vogna med Martine osv.. I stad spurte jeg Martine hvor det var blitt av barnehagebamsen.. Hun fulgte meg stolt inn på lekerommet, og viste at bamsen satt godt plassert oppå en hylle. Så hun vet hvor han er..!

Hyysj mamma… dukka og bamsen soover..

Så denne uken må bamsen da få oppleve noe koselig hos oss.. Og siden vi er førstemann som får ha han/henne med hjem kunne vi kanskje ha laget et enkelt navn til han/henne? Eks: Nana, bibi..? Noen forslag som er enkle å uttale for små barn?..

Martine passer på at dukka og bamsen får sove..

Som sakt har vi vært litt ute i helgen. Vi har endelig fått ryddet og sortert unna hele uteboden og garasjen. I uteboden var det løsninger som var upraktiske, så her ble det litt riving.. Jeg ville SÅ starte på prosjekt maling.. Men fant ut at jeg da kanskje ikke burde gjøre ALT for mye av gangen.. For det tåler rett og slett ikke kroppen om dagen. I tillegg var det alt for mange edderkopper! Ish.. Så det får bli et prosjekt som kommer senere… Men endelig har vi god plass til alt som skal oppbevares i boden, og bilen har endelig fått sin rette plass i garasjen igjen.. Det ble tilsammen litt salg på finn og en tilhenger med søppel!

Her har jeg så vidt staretet på boden.. Høyre= søppel…
Del innlegget mitt

3 thoughts on “Bamsen får være med hjem!

  1. Så morro me en bamse de kan ha me hjem :) Søtt bilde der hun sier hysj :p hihi

    Men akkurat navn burde de vel velge i barnehagen? hvis det skal være rettferdig siden det er alle der sin bamse :)

  2. Så lurt, både med boken og bamsen:) Er kjekt å lese gullkorn fra barnemunn. Og bamsen er nok en artig opplevlse for barna:) Er nok greit med et navn som er enkelt å si. Min bamse het bobo;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *