For en stund siden skrev jeg et innlegg der jeg nevnte at det var så lett å få «dilla på» noen faste matvarer. Jeg spurte dere om hva som var deres «dilla på» om dagen. Ida skrev at hun hadde «dilla på» grove pannekaker. Jeg ELSKER pannekaker, men har aldri funnet en sunn og god oppskrift. Men så bestemte jeg meg for å bare prøve meg frem selv. Siden det har jeg prøvd mange mange ulike sammensetninger, og nesten alle har blitt utrolig gode! Så om noen vil ha ulike pannekakeoppskrifter fremover har jeg en haug ;)

Her kommer en frisk og søt pannekakeoppskrift – uten sukker (bittelitt sukker i Kesam, men ellers sukkerfri):

Du trenger:

 1 Banan
 4 ss havremel (kjøpes i vanlig butikk)
 3 ss havregryn (her kan man bruke både store og små)
 4 ss kesam med bringebærsmak (har også prøvd med jordbær/rabarbra. Veldig godt!)
 2 egg
 1 ts kardemomme
 1 ts kanel

Slik gjør du:

 Bland alt sammen i en bolle.
 Bruk stavmikseren for å få en god røre. Pass på at røren ikke er for tynn. Da blir den vanskelig å snu. Om den er veldig tynn kan man spe på med mer havremel.
 Stek 2-3 lapper i stekepannen samtidig.
 Utrolig gode helt alene, men kan også være godt med sukkerfri syltetøy/sukrin eller kesam på. På bilde hadde jeg brukt denne oppskriften med kesam jordbær/rabarbra. Tok derfor litt av den samme kesam + friske jordbær oppå.  Men jeg personelig liker dem best alene.

Nyt!!

IMG_8026

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Bananpannekaker med et hint av bringebær

  1. Takk for at du deler oppskrifter :-) Ikke fått prøvd speltlompechips enda :-)

    Smaker disse mye banan? Jeg kan ikke fordra banansmaken ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *