Siden jeg ikke fortalte omverden om prøvingen og graviditeten før uke 14, har jeg så klart skrevet en lukket svangerskapsblogg.. Jeg vil nå innimellom vise dere innleggene som ble skrevet på den lukkede bloggen, mens fortsatt ingen viste dette..

Mitt første innlegg i den lukkede bloggen:

22 juli 2008 fant jeg og Kristoffer ut at vi ventet barn.. Det kom som ett realt sjokk, men det var heller ikke uventet. Vi brukte ikke prevensjon og derfor viste vi det kunne komme en spire.. Men fordi kom det litt kastet på.. Det var både glade tanker og vonde tanker.. Det var SÅÅ stas å være gravid, men så kommer tanker ang disse 9 mnd som skulle komme. Det var skummelt å tenke på at jeg skulle bære ett nytt liv inni meg i 9 hele mnd.. Jeg hadde en del angst for fødsel og tenkte derfor en del på dette. Men etter bare noen uker var sjokket over og vi bare gledet oss. Tanker ang fødsel og gravidtiden var nesten helt glemt..

Kristoffer forbereder seg på papparollen
Navnet ble tidlig bestemt… Martine..

3 mars kom vårt lille underverk. Aldri før har vi følt slik en glede.. Martine er nå 1 1/2 år og lyser opp vår hverdag.. Etter Martine kom skjønte vi at det endelig var på tide å gifte oss. Vi hadde jo hatt planer om giftemål, men utsatt det og utsatt det. Blir ofte slik.. For det er mye jobb og penger som fører med giftemål..

Min herlige familie
Martine 1 år

Men 19 juni giftet vi oss og Martine var stolt brudepike.. Er det noen som har mast på barn nr 2 en stund er det pappaen i huset.. Men jeg har hele tiden sakt.. FØRST giftemål SÅ barn nr 2. Etter giftemålet var vi ikke uenige på hva vi ville.. Nå skulle vi begynne å prøve på nr 2. Vi har så lenge ønsket junibarn. Og om ikke junibarn ønsket vi barn i første del av året… Så juli 2010 sluttet jeg på prevensjon..

 One happy family
Vi har gitt våre løfter for hverandre, og er klar for barn nr 2..
Del innlegget mitt

3 thoughts on “Barn, giftemål og babyprøving

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *