I begynnelsen av denne uken skrev jeg om at mannen min var på firmatur, og Matias var på overnattingsbesøk hos sine besteforeldre.. Jeg og Martine hadde huset helt for oss selv. Besteforeldrene ville gjerne ha Matias noen dager, så det endte opp med hele 3 dager til KUN Martine og mammakos :) Det var helt fantastisk! Jeg hadde studiedager på torsdag og fredag, så da ble Martine hjemme fra barnehagen og vi koset oss stort..
På torsdagen bestemte vi oss for at vi ville dra i eventyrfabrikken. Og selvom det er moro med mammatid tenkte jeg at hun ville ha mer glede av å ha med seg ei venninde.. Så da spurte vi litt rundt. Vi ble til slutt enige om at Martines bestevenninde Thea Emilie skulle være med på tur!
Vi laget avtaler med Theas mamma slik at vi hentet henne i barnehagen. Det var jo SÅ moro å hente bestevenninden sin i barnehagen hennes. Og ikke minst gøy for Thea å bli hentet av sin bestevenninde..
På veien opp satt dem i hvert sitt sete å så på «kaptein sabeltann» på tvskjermer vi har i bilen. Men selv hvor spennede filmen var kom spørsmålene hele veien opp.. Er vi her nå? NÅ? NÅÅÅ? Er det der fabrikken?.. Hvor lenge er det igjen..? De giret hverandre SÅ opp!
Gledeshylet baki bilen kunne sprengt en hornhinne da jeg endelig fortalte at DER var eventyrfabrikken..
Jentene tok meg seg «inneskoene» sine og tuslet inn. De skulle nemlig ha på «pensko».. Ikke noe tull her nei.. Vi betalte og fikk komme inn.. Jentene hylte, løp avgårde og var i ekstase.. 
Vi klatret og vi klatret. De er jo såpass store nå at dem klarer å klatre selv. Men noen steder var det litt høyt og litt skummelt så derfor prøvde jeg å følge med dem hele veien. Men jaggu var de raske! De var jo borte rundt en sving før jeg rakk å komme meg opp. Dette er virkelig god trening! For å si det slik.. Disse bildene ble tatt helt på slutten. Jeg tok inn kamera og tok noen bilder på «siste runde». Hadde nok ikke orket ha med kamera hele veien. Haha!
Jentene leket med baller, hoppet i hoppeslott, re på «hest» og «okse». De spiste hamburger og chips.. De hoppet på trampoline. De kjøpte godteri.. De skøt med baller… De syklet.. Ja osv.. Eventyrfabrikken er virkelig en drømmeplass for barn!!
Jentene storkoset seg i flere timer før vi til slutt ble enige om å ta turen hjem. Jentene maset om is, så vi ble enige om å kjøpe med is og spise hjemme hos Thea Emilie.. På vei hjem så jentene på nok en film og stemningen var nokså roligere nå. Rart hvordan kruttet bare fyker ut av dem. Hehe..
Jentene koset seg med kardemommebyis og litt lek før de til slutt sa hade bra og tok nattan. Da var jo klokken allerede blitt langt over sengetid..
En helt fantastisk dag! Jeg blir SÅ glad av å se Martine så glad..:)
Del innlegget mitt

16 thoughts on “Barnas eventyrdag..

  1. Det har jeg også hatt med meg ungene, og har lest at eventyrparken i virkeligheten er et slags «treningssenter» Så da er det vell ikke så rart at det blir et ral trningsøkt for oss voksne…..

    • Hehehe ja kan jeg godt tenke meg! For det er en treningsøkt.. KLatre opp og ned, imellom små ting osv :P Hehe. Kanskje jeg skulle begynt å gå dit med ungene istedet for treningsstudio? :P

  2. Så utrolig herlig. Her hadde mellomstemann besøk av kjæresten sin i går mens jeg var på jobb. (mannen var hjemme altså, de er jo bare 6 år).
    Han hadde bedt henne på middag og popcorn. De hadde hatt en super kveld sammen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *