Min kjære vennine Rebekka jobber i en flott interiør/hobbybutikk «minimal» som holder til ved lasses. Dem har utrolig mye fint, og ikke minst mange skatter til barn..

Og da Rebekka viste meg bilde av det nyeste de hadde fått inn, var det ingen tvil. Dette måtte jeg ha! Det var søte småstoler til barn. Disse kan klappes sammen, og er derfor lette å ta med på eks stranda..:) Merker jeg har stjerner på hjernen om dagen. Jeg bare ELSKER stjernetema. :) Da ble det en rød på Martine.. Men så hadde de i blå også, og da kunne jeg jo ikke la være.. Matias måtte jo ha en neste år han også? De kunne ikke vite om dem fikk inn nye neste år, så da ville jeg ikke ta sjansen. I tillegg er det veldig kjekt med to stoler, da Martine ofte har vennindebesøk i hagen :)

I dag tok mannen gressklipperen fatt og klippet gresset for første gang i år.. Det var nå gjødslet, vannet og hadde fått noen dager på å gro godt.. Like etter gressklipperen ble startet kom den nydelige bensinlukta.. Gravid? Jeg? Haha.. Bensinlukt er deilig.. Like etter kom den herlige lukta av nyklippet gress. DA innså jeg at dette må jo være den nye «MÅ HA» lukta. Så det blir nok mye gressklipping frem mot fødselen. Haha!

Flinke mannen min! Etter en lang arbeidsdag å greier :)

Hagen ble superfin etter litt klipp med gressklipperen og kantklipperen :):)

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Barnas nye stjernestoler!

  1. hihi jaa.. Nå skal det tilføres at jeg spyr av bensinlukt til vanlig. Blir skikkelig dårlig.. Mens nå er det plutselig SÅ digg.. Eksos er fantastisk å! Før brakk jeg meg.. haha

  2. Du skal ikke undervurdere lukten av bensin asså! Den er nydelig selv når en ikke er gravid (tror hvertfall ikke det er tilfelle :p) Ha en flotters dag :D

  3. De var jo heeelt nydelige de stolene da :D Ååååh!!!

    Mmmm,men bensin og gress lukter jo løøvely da *fnis* Så skjønner deg der,hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *