I dag ble huset fylt med over 20 spente barn på 5 og 6 år. Matias fikk besøk av sin kamerat – slik at han hadde en på sin egen alder her.

//Sponsede produkter

Frost skulle være tema – og det hadde Martine bestemt for lenge siden! Jeg har prøvd å inkludere Martine så mye som mulig i forberedelsene av bursdagen, noe hun fikk stor glede av. Vi satt å surfet rundt på nettet for å finne en nettside som hadde frosteffekter. Vi kom over pynttilfest.no, og Martine hylte av begeistring da hun fikk se alle de flotte «frost» effektene. Denne nettbutikken imponerte veldig med et stort utvalg! Jeg vet det er mange som etterlyser effekter fra andre enn kun «frost» og «cars«. Her kunne man bestille bursdagseffekter i både Thomastoget, Spiderman, Brannmann Sam, hello kitty, Ballerina, Doctor McStuffins, Postmann Pat osv. De hadde temaer i alle ulike alder, tvserier og ønsker.

Martine fikk selv være med på å plukke ut hva hun ønsket å ha til bursdagen. Hun bestemte at jentene skulle «Elsa og Anna«, mens guttene skulle ha «Olaf«. På søndag formiddag fløy hun rundt her og pyntet og stelte i stand før gjestene skulle komme. Hun hadde selv formeninger om hvordan serviettene skulle brettes, og hvor barna skulle sitte. Jeg lot henne «styre skipet», og jeg måtte da lære meg «hennes metode» å pynte på. Hun kastet masse konfetti utover bordet og smilte stort! Dette er vel enhver jenters drøm? Det ferdige bordet ble utrolig bra – og jeg er svært imponert over den jenta der!

Untitled Untitled1 IMG_5454 IMG_5465 IMG_5462 IMG_5449
Pynt:
//Elsa og Anna konfetti, tallerken, kopper, servietter, banner med tall og hengende dekor.
//Olaf tallerken, kopper og servietter

Gjestene kom, og lydnivået steg for hvert barn som kom. Det merkes når man har over 20 barn i stua! Men SÅ koselig alle hadde det. Det var så og si ingen krangling, og alle hadde noen å leke med. Martine valgte å invitere alle førskolebarna + et par venniner utenom. Gaveåpningen startet, og alle barna satt rundt å fulgte ivrig med på når deres pakke skulle åpnes. Jeg hadde helt glemt at 20 barn betyr 20 gaver! Så det ble nok gaver å åpne for Martine ja. Men det er jo også alle 6åringers drøm?

IMG_5484 IMG_5489

Det ble servert pølser og brød til mat – og saft i alle mulige farger. Dette var svært populært! Etter maten fikk barna leke litt før vi gikk videre på kaker. Martine hadde hjulpet meg med å lage «Elsakake», og alle barna ble svært imponert! At det faktisk gikk ann å spise Elsadukken!??! Martine var fast bestemt på at Olaf (laget av mor) skulle være på kaken – så da ble han det (selvom det ser ut som om han skal angripe Elsa sin kjole?) Ellers ble det servert sjokoladekake, vaniljekake, rullekake, vidunderkake, gele og marshellows.

IMG_5508IMG_5496 IMG_5499 copy  IMG_5504

Vi planla svært få leker – siden det var såpass mange barn. Vi tenkte at de ofte har det enda mer moro med «frilek». Men på slutten hadde vi et par småleker, som ungene syntes var kjempe morsomt. Vi hadde «plassere nesa på Olaf» (samme prinsipp som halen på grisen) og skattejakt. Kristiffer hadde nemlig gjemt godteriposer rundt i gangen som barna måtte lete etter.

IMG_5512 IMG_5517

En velykket dag – og en veldig fornøyd, men sliten 6åring.
Tenk – neste bursdag så er hun skolebarn!

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Barnebursdag m/frosttema

  1. Gratulerer med vel overstått, det ser ut som dere hadde en flott dag. Så fint dere hadde pyntet, så koselig å gjøre sånt sammen.

    • Tusen takk for det <3 Var ikke vanskelig å få det til når jeg kunne bestille alt «ferdig» :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *