I dag skulle vi besøke Martines barnehage for første gang! Vi var spente, vi gledet oss! Formen min har ikke vært den beste de siste dagene, og i dag var den ikke stort bedre.. Men i barnehagen skulle vi.. Ikke noe smittsomt da, heldigvis :)

Martine og mamman koset oss med frokost, før vi stellet oss. Martine fikk på seg kjole og hårbånd. Barnehagesekken ble pakket, og vi var klare… Vi skulle bare på møte md alle barna + foreldrene idag, men greit å ha med bleier og skift i tilfelle.

Martine og pappan koser seg i sola

Vi gikk igjennom garderoben der Martine hadde fått egen plass med hylle og kurver.. Så koselig det var å komme inn til garderoben å se at Martine har fått egen plass. Da gikk det igrunn opp for meg at nå skulle lille jenta vår begynne i barnehage.. Bli mer selstendig..

Martine sin egen plass… Martine fikk pingvinen

Alle barna fikk hver sin hylle også..

Vi fikk se hele barnehagen som var i kjelleren. Deretter fikk vi være med opp for å se hele huset. Vi satt på verandan og fikk endel info ang barnehagen. Den starter jo opp nå på mandag, så Martine er første jenta som skal begynne i denne barnehagen. Dem kjører innkjøring med ett og ett barn avgangen. Vi ble disket opp med boller, muffins, vannmelon, saft, vann og kaffe. Barna ble kjent og lekte godt isammen.

Martine ble sliten av lekingen og satt seg godt tilrette i en stol hun fant.. Alle barna fløy rundt, mens Martine.. jo hun satt der..

Vi avsluttet på lekeplassen, noe som tydelig var Martines yndligssted. Hun husket og ropte «Oiiiiii, wiiiih». Deretter sklidde hun, noe som var veeldig morro. Jeg telte 1,2… Og Martine ropte høyt 3!!!!

Huske er morro. Er husker hun med!

Martine fant også frem til sandkassen.

Nå skal vi nyte helgen sammen, før det er oppstart på mandag.. Da er det slutt på hjemmetiden ja.. Jeg kommer nok til å ha Martine hjemme noen dager jeg har fri osv.. Men greit med en 100% stilling siden jeg ikke alltid vet hvem dager jeg skal jobbe på..

Martine blir kjent med dette nye stedet..

Tror dette kommer til å bli veldig bra. Koselig foreldre og nydelige barn! Dem er 10 stk, noe som er perfekt siden Martine er så lita. Da blir det ikke SÅ mye å forholde seg til.

Har ditt barn startet i barnehage? Evt når starter hun/han?

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Barnehagemøte

 1. Dette blir så super bra, virka som en kjempe flott bhg.

  D begynner på mandag han også :) (samme gjør jeg.. hehe)

  Nyte helga.

  Klem

 2. Var litt artig å se dere i barnehagen i dag, ettersom jeg har fulgt med på bloggen din en stund;)

  Har tatt med meg mange gode tips herfra om både det ene og det andre!

  Blir en spennende tid fremover med barnehagebarn!!

  Hilsen Beate. (Mammaen til Theodor som antagelig klarte å bli mest sølete av barna i dag, hehe)

 3. så stor hun ser ut på det bildet i stolen ! hehe=)) vilde har fått byttet barnehage nå og starter på nytt igjenn nå til onsdag, så det blir nok kjempe bra. er ikke fornøyd med de på nystrand. du hørte sikkert om det som skjedde på facebook. føler ikke at di passer godt nok på der. men håper martine trives =) viktiskte er at både du og henne føler dere trygge . om du ikke gjør det må du bare bytte. går henne i den nye banehagen på heistad nesten v hallen? der gikk lille broren min nemlig.

 4. Hvem barnehage er det Martine har fått plass i? Er det en familiebarnehgae eller en det en kommunal?

  Henne kommer sikkert til å kose seg masse:)

 5. Ser ut som om hun triveds godt der :) Håper på en fin barnehagetid for Martinemor!

  Leah Kristine begynner ikke i barnehagen enda, men opprinnelig var oppstart nå til mandag. Vi står på venteliste, så blir spennende å se når hun får plass.

 6. Så stor hu har blitt nå. Må være rart å plutselig skulle sende henne i barnehage og selv reise på jobb etter så lang tid hjemme :p
  Men det går sikkert kjempebra med Martine i barnehage,de er jo så flinke til å tilpasse seg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *