I forige innlegg skrev jeg jo at jeg var i byn med Rebekka. Noe må vi jo gjøre mens våre kjære barn er i barnehagen. Her i gården går barnehagestarten veldig bra. Martine bare gliser å vinker fint til mamman når hun skal dra. Hun leker videre, og bryr seg rett og slett ikke om jeg drar.. Reaksjonen kan jo komme etterhvert, men hittill går det veldig bra. De ansatte sier også at hun tilpasser seg bra, og at hun ikke har skriki og vært lei seg hittill :) DET varmer mammahjerte..

Gårsdagen tilbringte jeg også med Rebekka. Vi spiste deilig vannmelon

Og snuppa hadde laget deilig smoothie! Vi måtte jo holde sammen når jentene var i barnehagen alene for første gang. Unge mødre var å filmet, siden Rebekka skal være med i neste sesong som starter i september..:) Ler mer om gårsdagen på hennes blogg HER

Over til temaet.. Byturen ja.. Etter mye snikksnakk om å ta en tur på brukthandel fikk vi rotet oss bort til «Skrot tor». Fyyy så mye skrot ja! Helt vilt.. Loppemarked-drømmeverden ja.. Var nesten slik at det ble så mye at man ikke klarte finne noe bra… Vi dro også en tur innom fretex. Der har det blitt kjempe fint, og mye er nyoppusset. Men utrolig nok ble det ingen funn med hjem idag. Men alltids koselig med en slik tur fordi..

Vi tok turen til Herkules, der vi fikk ladet opp batteriene litt med bakt potet (vist på forige innlegg). Det smakte himmelsk, etter å ha sjesset på dette store deler av formiddagen. Nå var det shopping til barna som sto på planen. Jeg fikk kjøpt noen deilige tøfler til Martine som hun kan bruke inne i barnehagen. Rebekka hadde kjøpt samme til Thea Emilie, og hun var svært fornøyd med dem. Vi fikk kjøpt en hærlig tynn lue til jentene som er kjekk nå når været er så ustabilt.. Noenganger er det rett og slett litt for kaldt til å gå uten lue. Men for varmt til å gå med en tykk en.

Martine likte godt tøflene..


Søte luen..

Når vi kom inn på eurosko så vi ett hærlig skopar som lyste opp hyllen! Vi føyk bort for å kikke! Dem var på tilbud også.. De måtte vi jo ha! Etter mye og men hadde dem ett par igjen i str til jentene, og da ble det også nye sko på dem. Skoene skal dem bruke på dyreparkendate i september..:) Da blir dem jo så fiiine!

Nyydelige skoa!


Er detta noe bra merke da?? «Adidas ja, da kan jeg ta de på..»

Fikk endelig byttet ut solskjermene i bilen også.. Dem vi hadde var veldig «jalla» og løse… Nå fikk Martine fine ole brum solskjermer som også er koselig å se på..


Gammel solskjerm, ny solskjerm..

Er det harry med ole brum solskjerm? Neiida, det skal jo syntes at man har barn, skal det ikke?

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Barnehageshopping + litt mer…

 1. Vi har også sånne solskjermer :) Ole Brumm er tøft i bilen! *hehehe* De nye skoene til frøkna var jo bare SÅÅÅ tøffe! :)

 2. Herlig med shopping :)
  Skinntøfler er gull i barnehagen :) Var på en liten shoppingrunde etter første dag her også. Kjekt å ha ;)

 3. Sånne tøfler hadde Kajsa fra hun var 9 mnd til 3 år :D Beste tøfflene jeg har hatt på henne!
  Så skjønne Adidas sko da,herle.

  Kjempe moro å høre at hun koser seg i bhg :D

 4. Høres ut som en koselig bytur! :) Kjempesøte tøfler til barnehagen.

  Bra hun liker seg der da! Blir kanskje ikke så vanskelig å levere hun i barnehagen da?

  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *