Håret til ungene vokser forterte enn noengang. Det merkes spesielt godt på Matias som har slik kort guttesveis. Plutselig kommer håret over ørene og før du vet ordet av det har luggen kommet langt ned i pannen… Matias hadde tidligere litt lengde på håret, men klippet seg for første gang helt kort i sommer. Det var LITT av en forandring. Han ble SÅ fin og fikk en skikkelig guttefrisyre. Plutselig ble han så stor! Noen som kjenner seg igjen? I går fikk Matias også klipt av litt hår og fikk tilbake den tøffe guttesveisen :)

Untitled
Klær: Uglebody fra lindex og bukse fra lillevea (utgått modell)

Martine sitt hår vokser også veldig raskt om dagen! Hun har i lang tid hatt pannelugg og skulderkort hår.. Plutselig ble hun også stor og begynte selv å ha meninger om hvordan hun ville ha håret sitt. Så da ble det å spare luggen og la håret vokse seg langt. :) Martine er en veeldig hårsår jente, så nå merket vi at det var på tide å klippe dette lange håret. Når det blir veldig langt blir det ganske tynt, selvom hun klipper det jevnlig. Så i går tok vi steget og klippet av masse hår, og tok en kort tuppering nede ved tuppene. Håret ble SÅ mye friskere og tykkere. Her også merket jeg at Martine plutselig ble så stor da hun fikk den lange panneluggen og det lange lyse håret.. Sukk, mine herlige barn..

Untitlejd
Martine har faktisk plukket ut klær helt selv i dag. Hun har begynt å bli så flink til å plukke ut klær som både passer sammen i farge og fasong. Flinke og store jenta mi :)
Klær: Genser og kjole fra name it (LIMITED serien). Buksetights er fra barn og utstyr, men ble kjøpt for 1 år siden :)

Veronica skal nok en gang ha credit for den flotte jobben! Hun er helt klart min faste frisør fremover vet jeg :)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Barneklipp

  1. Så fine de ble, alltid moro med en klipp :D
    Jeg klipte meg også i går kveld! Kjempe deilig :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *