I dag fikk vi hentelapp i posten.. Endelig hadde Martines nye skatt kommet! Jeg har gledet meg lenge til denne pakken skulle komme, så spenningen var stor da vi skulle åpne denne.
Jeg hadde ikke fortalt noe til Martine, så hun fikk litt sjokk over at hun skulle få en pakke UTEN å ha bursdag.. Herlig!
Det ble også kjøpt en liten ting til Matias sitt rom også, men den skal dere få se senere..:)
Da har en del av Martines rom kommet, og nå venter vi bare på siste del.. Jeg har nemlig bestilt to skatter som skal pryde hennes nyoppussede rom! (Klikk her for å se resultatet av oppussingen)

Etter oppussingen ble rommet til Martine nokså tomt, så to ting har vi valgt ut som hun skal få ha på sitt rom. Slik at hun kan bruke rommet sitt til litt «egentid» og «egenlek». Noenganger kan hun jo bli litt sliten av han lillebror som skal leke med ALT som hun leker med..
Jeg syntes settet var helt fantastisk nydelig! Veldig kjekk med plass under benken.. Man kan kjøpe puter utenom tror jeg, men har enda ikke helt funnet et sted som selger rosa pute til benken.. Men så har jeg også tenkt på at den benken kommer til å bli flittig brukt av vesla, så kanskje det ikke er nødvendig med puter..?

Når siste del av interiør på rommet kommer skal dere få se litt mer oversiktsbilder..:)
Settet heter «hoppekids» og er kjøpt hos kidsparadise
Del innlegget mitt

6 thoughts on “Barnerominteriør – hoppekids

  1. Aw,så søtt <3 Passer fint inn på jenterommet. Og du trenger nok ikke puter. Meeen på annen side hadde det gjort det enda mer herlig ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *