I dag har jeg og Matias vært på nok et koselig barseltreff. Har skrevet om disse herlige jentene tidligere, men for nye lesere så er dette 4 jenter som ble en gruppe da vi var gravide med hver våre små..:) Vi er spredt utover Porsgrunn og Skiensområde, men treff får vi til uansett :)

Vi fikk servert herlig grønnsakssuppe og bursdagsmuffins til dessert. Verten, Karoline ble nemlig 1 år i helgen..:) Nydelig var det!

Det er kjempe moro å se utviklingen til dem små.. Og at de vokser og vokser for hver gang.. I dag var barna veldig opptatt av hverandre og skulle leke oppi hverandre hele tiden. Og utrolig nok var det veldig lite «krangling»…

Anita og Simen kunne desverre ikke komme i dag. Dere var savnet! Men ellers var vi Linda og Karoline (vertene) og Kathrine og Thor.:)

En herlig gjeng jeg har blitt veldig glad i!:)

Og jeg fikk filmet noen av Thors første steg! JIPPI
Del innlegget mitt

13 thoughts on “Barseltreff

  1. Barseltreff er koselige ja :) Godt å ha noen rundt seg med barn på samme alder, så kan man dele erfaringer og sånt :) Mange fine bilder! Klem fra Bente.

  2. Å dette var litt trøstene siden vi ikke fikk vært med å se bilder av dere alle fininger =) Savnet dere også, men kommer sterke tilbake snart =D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *