Enda en dag med dårlig vær. Noen ganger lurer jeg på om vi egentlig er ferdig med sommeren? Var de få ukene i juni alt vi fikk av sommer i år? Eller vil storværet slå til i august? Får håpe det siste alternativet stemmer, selvom jeg har min tvil..

Sol eller regn?

I dag har jeg og Martine koset oss på besøk hos Lise og Emma. Jeg begynte prosjektet med å farge håret til Lise. Det ble blondt, og såklart litt orange i siden det var mørkt. Men er jo ikke ferdig enda. Litt blåshampoo, og noen mørke og lyse striper til så blir det nok bra. :)


Før..


Litt lyse striper…


Etter..

Ellers i dag har jentene bare koset seg inne. Det er så gøy, for nå begynner de å bli mer interessert i hverandre. Særlig Emma. Bare Martine sutt smaker best. Bare Martines bamse er best å leke med osv. Martine sitter for det meste å bare glor på Emma. Lurer på hva hun tenker egentlig jeg? Er nesten umulig å få noe kontakt med henne når hun er i «Emmatranse».


Bestejentene

Søte da..:)


Rikke og Ida kom en tur også!:)

Store Emma begynner i barnehagen imorgen, og mor har kjøpt inn alt som trengs..


Lise prøver ut den nye ryggsekken og matboksen til lille Emma

Ellers i dag har jeg og min kjære ligget rett ut på sofan og sett på CSI. Ååh som jeg elsker min kjære..


Mine aller beste

Del innlegget mitt

One thought on “Besøk hos Lise

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *