Stuen har fått en liten makeover i sommer, og interiøret på veggen er byttet ut. Her om dagen var Kristoffer og jeg på IKEA og endelig fikk vi på plass 70×50 rammene vi har sett for oss. Det ble veldig bra, og nå gleder jeg meg stort til å få fylt inn bilder i rammene. Planen var å ha et bilde av barna hver.

Siden dem vokser så fort ønsket jeg å ta nye bilder av dem, slik at dem var lik seg selv nå. Så i går ettermiddag i regn (!!) tok vi noen bilder på utsiden.. Og til slutt ble vi alle fire enige om de to utvalgte:

Untitled

I dag er dem bestilt og om 7-10 dager skulle de være ferdig. Gleder meg enormt! Det skal raskt på bloggen, når alt er ferdig vet jeg :)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Bilder er valgt

 1. Sååå skjønne ♡ Ligner på hver sin forelder asså :) Blir kjempe fint med disse rammet inn på de nye veggene ja. Flinke dere snuppis!

  • Så moro å høre! De har jo vært nokså like sin far hele veien, så gøy å høre at det endelig begynner å komme litt meg også nå!:)

 2. Så herlige bilder!! :) Hvor bestiller du bildene fra? Lyst på noen store bilder på veggen selv etterhvert!

  Nyt kvelden..

  • Takk takk :)

   Japan photo. Dro ned i butikken så jeg var sikker på at jeg fikk dem slik jeg ønsket. Kostet vel rundt 150 per stk, så ikke så gal pris ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *