Siden vi pusset opp stuen har vi sakte men sikkert kommet mer og mer i orden. Men en vegg manglet «siste finish». Jeg sto mellom å ha et stort avlangt speil her eller en bildevegg.. Siden vi ellers ikke har alt for mange rammer med bilder av oss i gikk vi for bildevegg. Dette er jo veldig personlig og unikt i en stue..
Men hvordan rammer..? Jeg har jo laget en bildevegg på toalettet med en god blanding av IKEArammer. Men nå ønsket jeg noe litt mer unikt. Noe ikke alle andre hadde.. Og noe som var i litt «shabbystil» og «klassiskstil». Jeg valgte derfor å spare penger OG gjøre noe unikt med å hamstre inn gamle brukte rammer..
FØR
Jeg dro på skrottor i Skien og plukket ut en hel haug. Jeg forsikret damen i kassen om at jeg ikke skulle ha alle, men plukke ut de jeg likte best. Hun sa til meg at jeg kunne få alle for 100lappen om jeg ønsket. JA så klart ville jeg det! Her snakket vi mange store rammer med flotte detaljer og historie i seg..
 FØR

FØR
Deretter fant jeg frem sprayboksene og lot fantasien rulle. Jeg startet med å spraye noen av rammene mørkbrune (sjokoladebrun). Deretter prøvde jeg å påføre hvitmaling (blandet med vann) med en svamp. Resultatet ble greit men litt FOR shabby for meg. Deretter prøvde jeg å spraye rammen hvit over det brune, for deretter å pusse litt over med et pussepapir når rammen var tørr. Dette ble jo UTROLIG rått..
Så da ble mange av rammene slik.. Men i en bildevegg er det kult med litt variasjon. Så i tillegg ble noen av rammene hvite (superglans), mens andre ble sølvfarget. Alt i alt ble resultatet veldig kult! Vi valgte å ha rammene på en «linje» for å få veggen til å virke bredere.
Nå gjenstår bare bildene som skal pryde rammene.. Ikke bare lett å plukke ut noen!! Hehe.
Hva syntes du? Liker du best kjøperammer eller gjenbruk?
//Innlegget er forhåndskrevet og planlagt publisert da vi er på ferie
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Bildevegg med gjennbruk av rammer

  1. Oi det var kjempe fint, så stilig! Selv har jeg to gamle rammer og en ny stor galleriramme fra fotoknudsen som jeg elsker! Brukte ganske lang tid på å velge ut bildene til gallerirammen for de må jo liksom passe litt sammen. Jeg valge å ha noen svart/hvitt bilder og noen litt dus farget. Redigerte dem slik at de ikke ble helt svart/hvitt, men fikk beholde litt farge om du skjønner, bare et tips :) Rammen vår ser du her:http://sirkusprinsessen.blogspot.no

  2. DEt ble jo kjempe fint :D Gleder meg til å se hvem bilder du plukker ut!
    Var inne på samme tanken med gamle og mixede rammer da jeg laget bildevegg tidligere,men valget falt på de trygge Ribba rammene jeg elsker og har så mange av ;)

  3. Så fint det ble, mye finere enn hvis det hadde vært med kjøperammer ja, mer unikt og spesielt! Blir spennende å se hvordan det blir med bilder i rammene :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *