Dagen før 17 mai, 1 time før stengetid sto jeg på plantasjen og kikket etter noen koselige sommerblomster. Snakk om å være sent ute? Koselig ble det iallefall og vi rakk å få dem på plass før 17 mai. Jippi!

Untitled2

Jeg har flere type utemøbler på ønskelisten til område utenfor huset der vi har belegningsstein. Men vi får ta litt og litt. Akkurat nå har vi måtte bruke penger på noe som ikke var helt planlagt. Nemlig en aldri så liten lekkasje på taket. Så nå pynter den blå presenningen opp når man kommer opp trappen til oss. Haha!

Untitled1

Det er deilig at gresset begynner å bli skikkelig grønt! Jeg syntes den lille hagen har blitt så koselig etter at vi rettet den ut, sådde nytt gress og plantet vintergrønne planter. Nå består gresset av 100% gress og ikke 80% mose slik som tidligere. Det er deilig! Kristoffer jobber masse med plen for å klare å beholde den slik, for mosen – ja den kommer fort!

IMG_7384

Jeg gleder meg til mange deilige sommerdager her hjemme :) Forhåpentligvis får vi opp en liten vinterhage i år. Det blir veldig spennende!

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Blått tak!

 1. Kjenner at jeg er kjempe sjalu på den uteplassen deres altså haha xD
  Har ikke utplass her i Brevik vi, å det er virkelig noe jeg savner nå om sommeren!!
  Men så koselig dere har det :)
  Du å var sent ute?? Takk og pris, for det var jeg å.. haha xD Men det kom opp blomster til 17 mai, ikke verst det! ;)
  Men så kjedelig med lekkasje da :/

  Ønsker deg en super lørdag! <3
  Klem klem

  • Åh! Ja uteplass er gull verdt. Men dere bor jo på en flott plass med flott uteområde i nærheten heldigvis :) Det hjelper nok mye :)

   Haha ja! Sent ute. Bedre sent enn aldri? :P

   Klem!

 2. Hei Veronika! SÅ imponert over hvor flink du er med alt! Og du er kjempe vakker❤️ Hvordan går det med helsen ellers, er di fremdeles sykemeldt eller er du komt tilbake på jobb? Gleder meg til å følge deg på veien videre!!

  • Tusen takk Randi <3 Det var koselig å lese :)

   Formen blir gradevis bedre, men er fortsatt under mye utredning osv. Ting tar sin tid.
   Har begynt å prøve ut jobb igjen nå og øker sakte men sikkert :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *