I går var det duket for ett større bloggtreff i Oslo. Veldig morsomt å endelig få møte mange av jentene bak blogger jeg har fulgt i årevis! Det var også veldig kos å se alle de søte barna som man bare har såvidt har sett noen bilder av i ny og ne.

 Noen av grenlandsbloggerene.. Her prøver vi å finne T banen! hehe

 Nydelige jenta mi koser seg i godværet..

Vi møttes på peppes pizza på aker brygge.. En veldig lur ide var å sette oss rett ved siden av lekerommet. Da fikk ungene leke vilt, mens mammaene fikk skravlet litt.. Vi koset oss med mat OG dessert.

 Deilig pizza og nydelig dessert. OREO dream! Naam..

 Martine stjal mammas pepsi max. Fått det inn via morsmelka kansje?
 Martine storkoste seg med Leah Kristine som er født samme mnd som Martine..

 Peppes lekerom var midt i blinken for Martine..

Såklart blir jo alt litt mer hektisk når man møtes på en resturant.. Man må heel tiden følge med på barna, så dem ikke stikker av. Det er mye mennesker = mye bråk.. Men vi fikk jo blitt litt kjent hele gjengen da.. Og på ett bloggtreff føler man jo mange ganger at man kjenner hverandre litt fra før, i og med at man har lest hele livshistorien til hverandre på bloggene. Hehe..

 Alle bloggjentene, pluss noen barn!
 Lure som vi var tok vi bildet på slutten av dagen.. Etter sukker og masse lek ville IKKE ungene sitte rolig.. Så vi ble vel enige om at dette ble det beste bildet? Det ble iallefall ett bilde av alle som var på treffet.

En veldig koselig dag i Oslo med en hærlig gjeng.. Har på følelsen at dette ikke blir siste gang :) Og neste gang håper jeg enda fler blir med.. Heelt ufarlig :) Vi er a en trivlig gjeng tror jeg….

 På T banen på vei hjem. Sjekk stillingen til Martine.. Litt sliten.. Sint ble hun om jeg skulle sette henne lengre opp..
Litt posering på t banen.
Naturlig nok har jeg lagt ut flest bilder av Martine.. Dette med tanke på at bloggerene selv kansje vil legge ut bilder av sine barn selv på sine blogger.. Pluss at noen ikke vil legge ut så mange bilder av barna på nettet.
Del innlegget mitt

6 thoughts on “Bloggtreff i Oslo

 1. Så koselig å se dere alle sammen :D
  Artig det der med blogging og hvodan man blir «kjent» med så mange nye =)
  Oppdaget foresten at vi har fått en ny liten.. ting til felles ;)

  Klem

 2. Takk for sist Veronika :) Det var veldig trivelig å få møtt dere herlige damer bak bloggene! Satser på gjentagelse :)
  Og takk for bildene :P Har såklart lagt igjen kamera i Trondheim!

 3. Var kjempe koselig i går! Vi får ta et treff til snart synes jeg :) Fine bilder var det også! Leah Kristine har blitt kjempe opptatt av Martine og da vi satt å så på bildene tidligere i dag lo hun og klappet hun hver gang Martine kom! Men hun har ikke fått dreisen på Martine da, så hun sier Martin ;) *hahaha*

 4. flott innlegg veronika :)
  hadde det flott ja :D Var utrolig koselig, søte martine da ;)

  syntes hun var så søt når hun holdt på å «skli» ut av vogna. hehe ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *