I går var jeg og min kjære ute å skrev opp øsnkeliste til vårt bryllup. Siden vi flyttet inn i hus i september, mangler vi jo endel her. Både av pynt og og veggpynt. Og siden vi allerede da var i full gang med bryllupsplanleggingen valgte vi spare inn på alt av kostnader til pynt til hjemmet, og heller ønske oss dette i bryllupsgave. Veldig kjekt, så har vi en good ønskeliste til alle gjestene. MEN det begynner å bli litt stusselig å bo her med så lite på veggene. Så jeg prøve hele tiden bruke fantasien til noe spennede å fint jeg kan ha på veggen i mellomtiden..:)

Som sakt var vi ute å skrev en god liste i går. Vi fant noen veldig friske og fine lerret vi igrunn falt litt for. Egentlig var ikke dette helt den stilen jeg hadde falt for ellers. Men etter å ha sett litt på dem ble jeg bare mer og mer glad i dem.. Utrolig vakre bilder, og nydelige ord!


Love in Everywhere
Happiness of Life

I det vi skulle til å skrive dette på listen så vi prisen som var 99,- per stk. WHAAT? Ja, da unnet vi oss likegodt disse to hærlige bildene. Så nå henger dem på kjøkkenet og frisker opp den ene veggen.

Og henge det ene litt nedenfor det øverste er en finn vri!:)

Hva syntes du om bildene?

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *