Først og fremst. TUSEN takk for alle de fine gratulasjonene! Både på bloggen, facebook og via mobilen. Selvom jeg ikke har så mye tid til å svare på de alle nå, ser jeg dem.. Og jeg setter like stor pris på alle!

Gårsdagens formiddag gikk til å prøve å slappe av og sove litt ut. Men når man deler rom er ikke det alltid like lett. For da jeg har mulighet til å slappe av, så får naboen besøk eller prater i tlf. Hehe. Slik er det. Men når man har vært i fødsel en natt burde man ærlig talt få et eget rom for å slappe av på formiddagen? Men vi gjorde det beste ut av det, og jeg konsentrerte meg om å kose masse med lillegutt.. For endelig var han her..

Herlige lillegutt..

Senere på dagen var det på tide med besøk av storesøster. Hun kom travende kjempe stolt inn på rommet. Hun var veldig klar over at nå skulle hun møte lillebror! Hun gikk rett bort til han å skulle kose, holde, stryke og nusse. Hun var veldig stolt over at denne babyen var hennes lillebror «Matisse». Til nå har hun bare sakt «neeeei» når jeg spør om en baby er Matias. Men i går svarte hun ja! Så hun skjønte at dette faktisk er den lille gutten vi har ventet på. Hun forklarte flere ganger at dette var babyen som hadde vært inne i magen til mamma..

Å ha lillebror på fanget var veldig stas!

Senere på dagen kom mine foreldre, som såklart ville hilse på den lille. Da var Martine blitt litt lei lillebror og gadd ihvertfall ikke vise han frem. Men dem fikk lov til å kose og holde han.. Martine hadde tidligere fått 100 plastikballer hun skulle ha i trampolina, en mikkemusball og godteri av oss. Nå kom mormor og bestefar med enda mer godteri og leker. Så hun blir IKKE glemt. Haha.

Mormor, Martine, bestefar og Matias..:)

En stolt nybakt 2barnsmormor..:)

Martine ble med besteforeldrene sine hjem, mens jeg og Kristoffer koset oss med Matias. Når klokken ble 9 måtte alle pappaer dra hjem. Så da dro Kristoffer hjem og fikk sovet godt ut. Jeg ble liggende i sengen å studere min herlige sønn.. Natten kom og Matias ville kun suge pupp… Og siden produksjonen ikke har kommet fult i gang ble det en nokså våken natt. Da lillegutt endelig roet seg i 8tiden sovnet vi begge som en stein. Men det varte jo ikke lenge… For igjen var jo det da naboen våknet og skulle starte sin dag. Baah.. Jeg hadde bestemt meg.. Jeg ville hjem..

Sutten ble god å ha.. Gutten har et enormt sugebehov. Og suger uansett om du gir han pupp, sutt eller en finger. Haha!

Jeg har hatt en flott opplevelse på barsel denne gangen. Jeg merker stor forskjell som 2gangsfødene. Denne gangen har jordmødrene latt meg kjøre mitt eget løp, tatt egne valg og gitt meg litt mer fritt rom. Formen min er over normalt fin, og det samme er lillegutt sin. Så derfor bestemte vi oss for at vi ville dra hjem. Tanken på å kunne slenge seg ned på sofaen med Matias på brystet og slappe av i stillheten ble stor. Barnelegen fikk sett han på han og prøver ble tatt. Matias er en frisk og rask gutt. Vi skal tilbake i morgen for å følge litt opp siden vi dro hjem såpass tidlig…

Pappaen er flink å hjelper til. Han har allerede tatt mange bæsjebleier, tatt det første badet, koset og roet lille Matias..:)

Da vi kom hjem kom en stolt farmor og onkel på besøk. Martine ble igjen skjemt bort med ros, gaver og godteri. Haha. I dag var det VELDIG stas med lillebror igjen.. For nå hadde hun fått en natt til å bearbeide alle de nye følelsene og tankene sine på. Lillebror ble badet og skiftet på, og Martine hjalp til.

Onkel og farmor med Matias.

Nå er Martine lagt, mannens deilig wok er spist og vi ligger alle 3 rett ut på sofaen og koser oss. Jeg angrer ikke et sekund på at vi valgte å dra hjem..

Doktor Martine. Her har hun fått doktorsett og en hund av mormor og bestefar

Det var litt om våre første par dager. I morgen skal jeg få prøvd å skrivd litt om fødselen og de første timene etterpå. :)

Del innlegget mitt

12 thoughts on “Borte bra, men hjemme best..

 1. Så godt å lese at alt står bra til og at dere koser dere hjemme =) Helt enig med deg borte bra, men hjemme best. Ville ha dradd hjem enda tidligere om jeg hadde fått «lov». Og jeg hadde jo alene rom, med flatskjerm. (litt luksus skal man som k.s pasient ha )
  Men er så appsolutt best å komme seg til hektene hjemme.
  Nyte dagene og så gleder jeg meg til å se dere på treff =)

 2. Hjerteleg til lykke med den nydelege gutten ! :))
  Storesøster så tydeleg stolt ut der hun sitter med lillegutt …se på det blikket hun har i øya ….tror aldri jeg har sett noe så nydelig ..søsken kjærlighet fra første stund :))
  Ønsker dere alle fire alt godt for fremtiden ! :))

 3. På sykehuset i Trondheim blir alle(så lenge det ikke er noe galt, eller andre ting som tilsier at det ikke går) flyttet over til et barselshotel, der har de eget rom og bad.

 4. Det var gutten sin det, så flott atte :) Gratulerer så mye til dere alle 3, og nyt dagene hjemme for tiden flyr fort.

 5. Gratulerer så mye med den lille prinsen! Jeg fikk selv en datter i mars, og det føles som om det er en evighet siden vi var på barsel! Håper alt står bra til med dere alle, og kos dere masse :)

 6. Gratulerer så mye med en nydelig sønn:)

  Har nettopp oppdaget bloggen din, men har lest mye allerede:)

  Ha en fin mandagskveld:)

 7. Det fine gule rommet!!! :p hehe Vi fikk det alene vi da, men det er fortsatt det samme rommet vi lå på.. :p Etter 4 dager var jeg rimelig lei de gule veggene! :p Misunner dere at dere fikk reise hjem tidlig! :p hehe. Kjempe flott å høre at alt er bra med alle sammen!!! :D Grattis nok en gang!! :) Lykke til som 4 mannsfamilie! :) Gleder oss til oppdateringer om skjønne Matias! :)
  – Caroline og Liam!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *