Woops, fikk ikke blogget igår.. Men det har gått i ett fra morgen til kveld, og først nå har jeg fått tid til å sette meg ned i noen min for å blogge litt.. Dagen i går begynte med ett koselig besøk av Thea og Kathrine fra barselgruppa. Thea og Martine lå på Martines lekerom å leket og lo og koset seg masse. Mens vi mammane koset oss med litt skravling osv. Senere på dagen kom Kristoffer hjem og vi dro på babysvømmingen igjen. Andre gangen nå. Martine stortrives i vannet, og jeg gleder meg til å ta bilder å vise dere!

Når vi kom hjem fra svømmingen ble jeg hentet av min kjære venninde Anne. Vi tok en tur på Herkules og tittet litt og shoppet litt høstklær til Anne. Hun fant mye fint og ikke minst noe hun trenger og kommer til å bruke. Vi er begge eksperter på å kjøpe inn mye klær som bare blir liggende i skapet med prislappen på. Noen andre som kjenner seg igjen? Vi spiste litt mat, og kjørte litt rundt mens vi funderte litt på hva vi skulle finne på. Til slutt kom Anne med ett forslag. Vi bowler! Wooow, det er lenge siden det!!! Så avgårde vi dro til Down Town bowling, der vi slo løs fletta og bowla 3 runder.


Anne hadde litt vondt i ryggen? Var det ikke det a? Så da måtte hu sette sete rett opp. Så veldig smart ut…


Bowlejentene. Anne til venstre og meg til høyre

Jeg gjorde det svært dårlig i begynnelsen, og skjønte ikke hva som egentlig var galt her… Men etterhvert kom jeg på min unike bowleben! Det har seg sånn at jeg alltid løfter det ene benet når jeg hiver ballen, og da får jeg alltid ned en haug! Så når jeg kom på dette, startet jeg med benet, og wips STRIKE. haha. Er det vilt eller? Anne tok en liten vri og la benet bak den andre når hun hev ballen. Hadde en super kveld IGJEN med lille gullet mitt..:) Er så glad i den jenta…


Lykkebenet mitt


Anne hadde en litt annen vri

Anne ble med meg hjem en tur, og etter hun dro tenkte jeg å blogge litt. Men først måtte jeg gi Martine litt mat og roe henne litt. Klokken var da 00.30 og hun var lys våken. Jeg la meg i sengen med henne ved siden av meg og vips der sovnet hun mor å. Så derfor ingen bogging i går folkens.


Slang med ett bilde av min lille solstråle. Her er hun i bursdagen til Emma

I dag har vi tilbringt dagen sammen med Leah (1,5 år) og Anncha. Mine hærlige snupper. Jeg dro opp og hentet de rundt 12 tiden, og deretter dro vi hjem til mamman til Anncha på ett lite besøk. Etter besøket ble de med meg hjem for å se på huset. Vi hadde en koselig dag der barna lekte sammen på lekerommet. Martine satt for det meste å stirret på Leah mens hun holdt på å le seg ihjel. Skal prøve å få lagt ut en film av henne, for det er så artig å se på. Med engang hun kommer i nærheten av noen andre barn begynner hun å hyle og le. Søte tulla.

Jeg kjørte dem hjem rundt 17.00 tiden. Da var det bare rett hjem og rydde i en fei, før vi fikk nytt besøk. Denne gangen av mine besteforeldre. De fikk se huset og vi (ehm, dem…) koset oss med litt ostekake og kaffe.


Kristoffer laget ostekake

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Bowlingdamene, og dagen i dag

  1. Nei bowling må vi snart få til igjen Anne!:)

    Ja nå er jeg motivert, så da skal jeg klare det!

    18 (!!!!!!) cm? Wooow det er jo helt vilt… På bare 3 mnd! Jeg håper jo såklart på å gå ned mange cm, så vi får vente å se

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *