Bryllupet begynner å nærme seg. Nå er det faktisk bare rundt 4 mnd igjen! Jeg syntes det nesten går for fort.. Men planleggingen holder på i det fulle om dagen! Det kan dere jo se på bryllupsbloggen. Nå har vi endelig fått snakket med en kokk og fått tips og svar på endel spm. Så neste ting nå er å ringe sjøterrassen å få ett pristilbud. Spennede ja!


Jeg kjøpte meg jo brudekjole i høst, og den gang var kjolen bittelitt for liten. «Mettes brudedesign» som jeg kjøpte kjolen hos sa at det ikke hadde noe å si siden vi skal sy kjolen etter min passform når dagen nærmer seg. MEN nå er jeg jo nesten 13 cm mindre rundt midjen, så nå er jeg VELDIG spent på hvordan den sitter på. Kansje den på sys litt inn istedet? DET hadde vært drømmen vell. Hehe.


Som sikkert de fleste vet gjorde jeg jo en livsstilforandring høsten 09, og det har virkelig gitt meg resultater. Jeg har gått ned rundt 12-13 kg. Mistet alt mellom 5-13 cm rundt om på hele kroppen. Det merkes på veldig! Jeg føler meg «lettere», mer opplagt og sunnere. Så kansje jeg får drømmekroppen til bryllupet? Hehe. Neida, men iallefall er jeg ikke diger på brllupet :) Jeg er så happy om dagen, fordi jeg virkelig klarer dette. På min private slankeblogg skriver jeg om alt fra kostholg og trening hver dag. Før og etter bilder. resultater. Oppskrifter. Ja hele pakka :)

Her i hus begynner buksene å bli for store…

På tide å bytte ut klesskapet tru?

Også er det såå morro å faktisk se at fler der ute blir inspirert å starter opp med samme diett og trening, og klarer det utmerket!:) Det er faktisk ikke så vanskelig som mange tror..

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Bryllup + livsendring

  1. Heisann :)
    Flotte resultater! Du er flink!:) Hva er adressen til slankebloggen din? jeg er også svært interessert i å lese den. Trenger litt motivasjon, har planer om å slanke meg selv.

    Kunne du sendt linken? astrid_marit_90@msn.com

  2. Du er veldig veldig flink! Du har klart å skape motivasjon for meg når jeg ser bildene og resultatene du legger ut :) Jeg har begynt å spinne 15 – 20 min 5 dager i uken + vi går en del tur. Greit å trene litt så ikke kiloene ramler på på slutten av svangerskapet!

    Lykke til videre :) Du er superflink!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *