Siste dag i barnehagen før pinse feiret barnehagen 17 mai. Selvom barnehagen er med i barnetoget på 17 mai her vi bor pleier de alltid å ha en «øvelse», samt feiring dagen før. Og siden pinsen kom rett før 17 mai i år ble feiringen noen dager tidligere. Matias gledet seg enormt og hadde tidlig bestemt seg for å ha på bunad. Så det fikk han såklart lov til.

Untitled

Tidligere har de pleid å gå en liten runde ved barnehagen på morgen. Mens i år hadde de valgt å sette tidspunktet til 15.00. Det var egentlig veldig bra da det både er varmere for barna, samt at mange flere foreldre fikk muligheten til å se barna. Matias hadde tatt på bunadjakka, bunadcapsen, pensko og ikke minst GRØNNE hansker. Jeg lo godt når jeg så han! Han hadde vært veldig bestemt på at han skulle ha på disse – og gjett om han følte seg fin. Herlige med egne meninger.

Untitled2

Det var gøy å se hvor fint han gikk i toget dette året. Jeg merker han begynner å bli stor nå! For tidligere har det jo ofte vært slik at en begynner å gråte når de ser mamma, og da hiver resten seg på. De er jo så søte disse små. Tenk at til høsten er minstemann førskolegutt! Hvor ble tiden av?

Etter toget ble det servert kaker og kaffe. Familie og venner kunne være med på feiringen, noe som var veldig koselig. Martine møtte mange av vennen sine igjen. Både skolevenner og andre hun har gått i barnehage med tidligere. Det er jo mange som fortsatt har småsøsken i barnehagen.

Untitled1

Martine savnet nok veldig den 17mai feiringen i barnehagen, og syntes det var litt urettferdig at de ikke hadde dette på skolen. Men etter å ha minnet henne på at hun faktisk skulle gå i SKOLEtoget i år så var det helt ok. For det er jo faktisk mer stas!

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *