Martine ble jo 3 år på lørdag. Og derfor skulle bhg feire henne på mandagen. MEN da ble jo Martine syk. Hun ble veldig lei seg over at hun ikke kunne i bhg og feire… Men på onsdag (når hun var frisk igjen) ringte jeg ned til bhg og sa ifra at hun kom.. Og jaggu overasket dem Martine med bilde og «Martine 3 år» på døra. DA ble hun glad..:)

Hun hadde blitt feiret med å sitte «kongestolen» fått krone på hodet, synget sang og leket «bjørnen sover». Og alt dette viste hun meg stolt bilder av på en plakat i gangen da jeg hentet henne. Siden det er mange barn i bhg feirer dem alle barna som har hatt bursdag den ene mnd i slutten av mnd med kaker osv..

Martine hadde tatt på kjole for annledningen og var superstolt. :)

Matias var også med for å hente Martine og det syntes hun er stas! Veldig gøy når Matias blir med i bhg. Og han trives også veldig godt der. Krabber avgårde med engang for å leke. Og det er ikke dumt siden han skal begynne der neste år (om han kommer inn)..

I natt startet omgangssyken hos lillemann. Jada, sykdomen forfølger oss.. Oppkast, diare og høy feber. Så i dag har han kun ligget på mitt fang å sovet.. Da er det kun jeg som ikke har hatt omgangssyken. Og slik kan det jaggu fortsette..!

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Bursdag i bhg

  1. Fine bursdagsjenta! Håper du slipper unna, Veronika, ikke gøy med syke barn OG være syk selv ! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *