Da klokken nærmest seg 14.00 var det klart for bursdagsfeiring for fine Emma Adelen. Martine gledet seg masse og hadde pakken klar. Først lurte hu jo egentlig på om ikke hu også kunne få ha bursdag og få pakke. Men etter litt forklaring ble vi enige om dette var Emma sin dag, og at Martine skulle få pakke da jula kom, og deretter burdagen noen mnd senere..

Bursdagsbarnet + Martine med kakeresten rundt munn!

Det ble en del barn og dem storkoset seg med mat, kaker og godteri. Og som alltid øker lydnivået ettersom barna propper seg fulle av søtsaker.. Haha!

Martine og Thea Emilie koser seg med mat

Barna fisket i trappa, og det slår alltid ann!!:) Fisken kom med masse deilig godteri..

Thea Emilie venter på napp..

Våre minste var også tilstedet og fulgte intens med på alle disse barna som løp rundt..:) Herlige er de!!

William og Matias leker med kitty tlf..:P

Søtingene!

«Tante Bekka» og lillemann

Da vi kom hjem snorket begge barna om kapp i baksete. Vi fniset, de var så søte! Foreldrene var så slitne selv, så Kristoffer ville sitte i bilen litt mens Martine sov. Da jeg kom ut 45 min senere sov jammen han også! Sittende i forsete. Haha.. DA var de søte..

Søøte!

Jeg fikk skiftet i full fart, hentet Rebekka og vi var klare for vinkveld. Barna og Kristoffer dro ut, da vi skulle ha huset for oss selv :) Det ble en kveld jeg sent glemmer…

Line smiler pent til kamera, mens Kristine derimot ville ikke smile til kamera..:P

Vi koset oss med deilig mat og god drikke. Jenter med humøret på topp og sangstemmen på topp. Kvelden begynte med kjente hits, og ettersom timene gikk, gikk også tidsklokken på sangene bakover i tid.. Til slutt sto alle 5 midt i stua og hylte ut etter «teenage dirtbag».. Åååh, minner..

Synger for harde livet..:P

Kvelden endte opp på byen der vi ristet løs :)

Fiine Rebekka!
Del innlegget mitt

3 thoughts on “Bursdag + vinkveld

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *