I dag har jeg og Martine vært i Oslo en tur. Vi dro innover i 13.00 tiden. Martines oldemor og mormor satt på med oss innover. Deiilig med nye og fine veier. Går jo mye fortere nå! Når vi kom inn hadde tante og onkelen min kommet, og søksenbarna mine. Vi ble en god gjeng tilsammen. Det var 2 av søskenbarna mine som hadde bursdag.


Sandra ble 9 år, Vegard ble 11 år.


Alle søskenbarna mine på mamma sin side.

Vi koset oss i det nydelige været. Vi grillet pølser og hadde masse deilig tilbehør inntil. Alle søskenbarna mine er jo så glade i pølser! Hehe. Men det er jo utrolig deilig å.. Liker du pølser?


Martine og mamman sin som koser seg i finværet


Barna kjøler seg ned i boblebadet

Så var det gavetid. Vegard og Sandra fikk mange fiine pakker. Blandt annet ipod touch og playstasion med singstar! Heldiggrisene. Da ble de glade da! Så koset vi oss med masse deilige kaker.. Muffins, brownie, gele, bløtekake, nøttekake osv.. Nyydelig.


Bursdagsbarna åpner gaver


Martine følger med på gaveåpningen sammen med sin oldemor

Jeg gav Martine litt mat og tok på pysjen før vi dro hjemover i 20.00 tiden. Jeg tenkte kansje hun sovnet på vei hjem jeg. Men neida. Lys våken, men musestille hele veien hjem fra Oslo. Hun sovnet først når hun kom i sengen vell hjemme kl 22.00.


Martine er klar for hjemreise

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *