Igår var jeg i bursdag til Rikkemor :) Det som var super koselig var jo at veldig mange fra den «gamle» heistadgjengen var der! Både gutter og jenter. Er jo mange jeg ikke har sett på en stund. Så var såå kos å snakke med alle igjen. Festen hjemme hos Rikke var bare kjempe koselig. På slutten av kvelden sto alle og enhver på gulvet, sofaer, border og dansa. Haha. Tror ikke det var en eneste en som satt da as. Så artig når det blir litt liv.

De beste jentene :)

I 12 tiden kom Benjamin og kjørte oss frustreste fruer til byn. De andre tok maxi taxi ;) Vi møttes alle sammen i Porsgrunn, der vi var innom Park og Jimmys. Møtte mange kjente ute på byn også. :)

Vår snille sjåfør for kvelden :)

Når jeg kom hjem slo jeg meg ned på sofan og fryktet ikke….. den ekstreme fyllesjuken! Bæææh.. Selvom jeg ikke drakk SÅ mye, og ikke mye forskjellig er formen idag helt bånn! Kvalmen er helt utholdig, mens huet mitt føles ut som en tornado. Hehe. Merker godt at kroppen ikke er vandt til denne «giften» lengre. Hehe. Men nå har jeg fått i meg litt mat og fått stelt meg litt, så nå begynner ting å bli bra igjen. Jippii!!

Ikveld skal jeg kose meg hjemme med min fantastiske samboer og vår hærlige datter. Sånne dager er koos!

Må bare vise dette bilde! Var på Herkules med gutten min og Martine igår. Og se på hu lille da. Holder seg fast i posen på vogna. Da smeltet hun mamma og pappas hjerte!

Hva skal du idag?

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Bursdagsfest

  1. Hei :) Vil bare si at du virker som en kjempe hyggeli jente og at du har en heelt nydeli datter. Er helt betatt jeg :) Kjempe fin blogg, er innom ofte. Jeg og kjæresten planlegger barn nå, og jeg klarer nesten ikke vente. Er ikke gravid engang, men babysyk som bare det :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *