Igår våknet jeg til småfeber, hoste, tett nese, verking i kroppen… Skal jeg forsette?… Men min innstilling var at jeg skulle i bursdag til Anncha. Så når kl var rundt 17.00 kom Anne og hentet meg. Vi dro hjem til henne, der vi stelte oss og spiste litt mat. Formen hjalp seg, og ble bedre og bedre. Heldigvis.. Vi styret og ornet med å pakke inn gaver, lage kort og skaffe blomster. Lise kom etterhvert og vi var alle tre klare for kvelden!


Kortet jeg laget til Anncha, fra oss tre.

I gave av oss tre fikk Anncha en stor og nydelig høstbukett som vi hadde spesialtbestilt til nettop denne prinsessen! Hun fikk også en olavtights, en hvit kjole og en boxer. Og som kveldens antrekk hadde vi kjøpt inn vinger, prinsessestav og kaninører. Hærlig ble hun!


Slik pakket vi inn alle pakkene hennes…:) Hver ting hun fikk var i en pakke for seg selv.. Alltid morro med mange pakker, eller hva?


Prinsessa for kvelden.

Kvelden startet med at en mann med navn Terje hadde ett dildoparty! Han var veldig flink til å holde foredrag, og kom innimellom noen morsomme spøker! Veldig greit med selvironi ja..:P Mer om det partyet er vel kansje ikke nødvendig å snakke om her ? Hehe.. Etter partyet begynte selve festen. Siden Anncha hadde bursdag hadde vi stol leken, ballong leken og litt annet greier.. Anncha hadde kjøpt inn premier å greier! Etter partyet (som kun var for oss jenter) kom Anncha sin forlovede og to av hans venner. Vi holdt på i de lange nattimer og hadde det utrolig gøy! En veldig vellykket kveld! Takk Anncha :)


Jentene er på Partyy!! Sjekk nydelige Lise i bakrunn! haha


Stol lek.. Her kom jeg på andre plass. I ballong leken vant jeg! Woohoo


Andre omgang av stol leken fikk guttene være med å.


Gitaren er funnet frem, og jentene er på sitt beste… Huff, underholdning sa du?


Marius endte opp med kostymet på slutten av kvelden.

Idag har vi fått handlet inn litt mat og litt annet vi trengte her hjemme. Nå sitter vi (benja, Kristoffer og jeg) og koser oss med mine hjemmelagede pestoboller! Nydelig!!:D:D Nå er det film på tv (som guttane har bestemt…) Håper alle har en flott lørdagskveld!!:)


Martine koser seg. Her leker hun med pappan sin.


Pestoboller. Rundstykkedeig. Fylles med pesto, kylling eller kjøttpølser, ost og evt permasanost. Nydelig.


Guttane koser seg.. Namnam…

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Bursdagsfest!

  1. mhm :D
    Gruppa hennes ble splittet og da kan de ikke være med lengre.. :(

    JAAA! gleder meg til å høre deg synge :) hehe.. men det kommer seg nok fort :)

    Tar det lang tid å lage dem pestobollene ? :)

    Så ut som en fin feiring for Anncha :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *