Igår fikk jeg enda en bursdagsgave! Veldig koselig, men som sakt var det jo ikke nødvendig med så mange gaver da. Jeg ble jo bare 21 år! Hehe. Men iallefall så var svigermor og Mats her igår. Både jeg og Kristoffer fikk da gave :) Jeg hadde bursdag 4 juni og Kristoffer har bursdag imorgen 17 juni.

Jeg fikk Phillips rettetang (som jeg ønsket meg!) + 200 kr

Kristoffer fikk parfyme. Armani code. Elsker den parfyma!

Tusen tusen takk svigermor, Mats og Aleksander

I dag skulle jeg og Martine være med Lise og Emma en liten tur til byn for å kikke litt og ikke minst finne litt pynt og stæch til barnevelsignelsen som skal være til helga. Joda, begynte med at vi tok en tur på «papir i hjertet» for å kjøpe inn litt matriale til bordkortene jeg skal lage. Etter mye om og men fant vi noe vi tror kommer til å bli fint. Etter dette dro vi på Herkules og fikk i både oss selv og barna litt mat. Så begynte jakten på duker, lys og alt pynt som skulle være på bordene. Huff, det var ikke bare, bare det nei. Men fant jo til slutt (etter noen timer) noe jeg tror kommer til å bli bra. Billig ble det ikke heller. Ble jo ett par tusen kr bare for alt pynten og dukene som skal være på bordene. Og dette er utenom blomsteroppsatser, service og servietter. Huh! Men ingenting er bra nok enn det beste når det kommer til min lille jente! Hehe. Til alle der ute som gjerne vil se resultatet av bordkort, servietter, pynt og antrekk. Dette kommer etter helgen. Velsignelsen er på Søndag og siden familie osv er her inne å kikker vil jeg ikke legge dette ut før etter velsignelsen. Må jo være litt overaskelese! Men etter helgen kommer det en stor oppsummering av velsignelsen!:)
Litt av pynten som er kjøpt inn.
Da er det bare å sette igang å lage bordkort
Etter denne byturen dro Lise hjem for da skulle hun i bursdag. Jeg skulle da «bare» på brotorvet en liten tur for å hente noe på apoteket som var på respept der. Da jeg endelig kom meg dit, hadde de såklart ikke mer igjen av det jeg trengte. Så da måtte jeg til Down Town for å hente den der istedet. Da jeg kom dit, var de såklart tomme der også. Så da ringte de Hovenga senteret for meg, slik at jeg slapp å dra på enda en bomtur! Endelig fikk jeg det jeg skulle ha! Og innimellom alle disse apotekstoppene fikk jeg shoppa med meg litt klær til Martine og Kristoffer. Fikk også hørt litt rundt ang kake som jeg skal bestille til velsignelsen (kake med bilde på).
Genseren jeg kjøpte til Kristoffer. Var ikke den stilig a?
To luer Martine kan bruke nå på sommeren som ikke er så varme. To bodyer. En med skjørt, og en der det står «Bestemors skatt». Den går vel til mamma og svigermor!


T skjorte og tights. En litt varmere joggedress (kan jo ikke bare ha tynne sommerklær). Rødt for en gangs skyld. Tror ikke Martine har hatt på seg noe rødt før nesten jeg.

Endelig hjemme kl 19.00 var både Martine og jeg utslitt! Martine fikk litt kveldsmat og sloknet som en stein. Søte lille jenta mi!

Var inne og sneik til meg ett bilde av snuppa der hun ligger å sover.

Hun ser så fredfull ut når hun sover. Kan sitte å beundre henne i timesvis.

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Bursdagsgave + dagen i dag

  1. Er så spent på å se hva du lager i stand på barnevelsignelsen. Er jo ute og sluker ider vettdu :) ÅÅÅ så hærlig liten sove jente :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *