I natt har Martine sovet hos farmor og onkel Mats. Hun storkoser seg der, og da blir det jo bare moro å skulle levere henne. Men uansett hvor bra Martine har det, er det alltid ett lite savn etter henne.. Merker det har økt endel de siste ukene. Det er vel naturlig nok fordi jeg har fått vært lite engasjert og aktiv med henne pga min tilstand. Har rett og slett ikke hatt energi! Og kansje jeg blir enda mer hormonell og følsom når en venter ett barn til? Før Martine skulle dra tok jeg frem kamera, så jeg hadde litt å titte på, om savnet kom. Hehe :)

Vår nydelige jente! Rart jeg er stolt av henne?
Martine elsker veska si, og den skal være med under påkledningen ja. Ikke snakk om å legge den vekk..
Og når uteklærne var på, skulle veska fortsatt være med..
Me and my sunshine! Jeg ser kansje litt sløv ut etter en litt ikke fult så bra formiddag ;)

Kvelden kom, og Annie kom på besøk :) Vi stelte oss, noe som alltid går like vilt for seg. Da er det full musikk, synging av full hals, prøve haugevis av klær, klage, skryte osv.. Ja dere skjønner poenget.. Poenget er vel at det er aldri blir kjedelig å skulle stelle seg til en fest dersom man har Anne der! Hehe

Bildene sier vel sitt…
Og slik ble håret denne kvelden..:)
Håret bak

Denne kvelden har vi ventet en stund på! Fragma skulle opptre på Nye radio. Nye radio har vel dem fleste kansje hørt om nå? De er iallefall ett nytt utested i Skien, der broren min er en av eierene :) Ja, jeg er stolt av broren min… I en alder av kun 25 år har han eget firma, eget utested og masse masse kontakter overalt :) Hmm, hva skal jeg gjøre med livet mitt for å oppnå det han klarer å oppnå? Hehe..:P Tilbake til saken.. Fragma var på nye radio! Elsker sangene, og hun vekket utrolig mange minner i meg! På godt og ondt. Vi danset ut i de lange natterstimer, og var ikke hjemme før kl var rundt 03.30. Deilig å kunne ha litt energi til å holde ut en hel kveld. Dagen var ikke fult så bra da. Var svært dårlig, og sov mye. Men heldigvis var formen grei på kvelden, så jeg fikk kommet meg litt ut =)

Min kjære mann og jeg, klare for fragma
Annie og Vero klare for å vrikke på beina :D
Del innlegget mitt

One thought on “Bytur – FRAGMA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *