Da er helgens jobbing over, og det har blitt tatt noen shoots på messen! Kjempe artig opplegg :)) Nå skal straks filmen settes på, lysene skal tennes og jeg skal kose meg med en rolig kveld sammen med min herlige mann :))

Martine var innom messen sammen sin mormor og bestefar! De skulle nemlig på byn. Siden hun elsker å bli tatt bilde av fikk hun lov till å ta et par bilder på sparken før dem tuslet videre. Så med cherrox, fleecebukse og ullkjole tok vi et par bilder i full fart.. Fotogen som hun er så ble det jo mange flotte bilder bare av den minutters korte shooten :) Her kommer noen av «prinsessen på isen»:

Untitled Untitled1 Untitledj

Nå må jeg vel snart begynne å tenke på julekort for mine egne også? Hehe! Alltid sent ute med mine egne ;) Iallefall nå etter jeg starta fotostudio :P

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *