Da er jeg vel hjemme etter en ny overtidsvurdering.. Men ta det helt med ro. Jeg skal ikke bli her lenge..:)

Da jeg kom ble jeg som vanlig lagt til en ctg registering som så helt fin ut. Blodtrykket hadde igjen gått opp til 115/90, pluss at det hadde kommet proteiner på 1+ i urinen. Jeg sliter jo mye med hodepine om dagen, så disse tingene tilsammen er ikke akkurat veldig bra. Jeg fikk kommet inn til ikke bare en, men to hyggelige dameleger. Etter en nokså lang ultralyd undersøkelse kom vi frem til at det i dag var enda mindre fostervann enn hva det hadde vært sist. Som legen sa så lå det rett i grenseland..

Mitt kanskje siste magebilde her på bloggen? 41+6

Legen vurderte med tanke på urin, bt og fostervannsmengde at vi ikke lengre bør vente med å få lillegutt til verden. Hun ringte opp til fødeavdl for å avtale hva vi skulle gjøre videre. Føden var i dag ganske full med damer som hadde blitt satt i gang. Men jeg fikk time til igangsetting imorgen kl 8.30. Hun snakket litt om å evt legge meg inn til observasjon inatt. Men jeg er veldig glad jeg kan være hjemme, så lenge det ikke blir gjort noe..

Jeg ble sjekket igjen i dag, og hadde som i går 1 cm åpning. Jeg var moden, så legen tøyde og stippet meg. Ikke mye godt, men har i ettertid hatt gode tak i magen.. Så det er jo lov å håpe at ting skjer av seg selv ikveld/natt? Uansett kommer fødselen til å starte om bare noen få timer/dager..:) Er det ingen forandring blir det nok modningspille. Er det blitt mer åpning tar dem nok vannet. Det blir spennende å se…

Herlige sjarmerende Martine.. Hun lyser opp hverdagen vår..:)

I går var jeg for siste gang på skolen. Det var avslutning og så lenge lillegutt ikke hadde tenkt å melde ankomst tok jeg en tur.. Koselig å si hade til noen av lærerene og elever.. Selvom bare 2 av lærerene våre stilte opp… Mattelæreren vår var litt stor i munn å påsto at noen av oss kom opp i matte muntlig i år. Og gjorde vi ikke det skulle han spise matteboka si.. Han ble nokså lang i maska da faktisk ikke en eneste en kom opp i matte. Så på avslutningen hadde han bestilt bløtekake med print av matteboka, fordi han måtte jo stå for det han sa.. Klasseforstanderen vår kom med noen fine ord til oss alle. Og spesielt rørt ble jeg da han på slutten av talen la til at han var spesielt stolt og imponert over meg som hadde fullført året som mor og gravid med termin 6 juni.. Men lite flaut blir det ikke når alle snur seg å glor..:P:P Haha..

Mattebokkake..

Jeg måtte jo så klart smake på matteboken..:P

Da skal jeg legge meg nedpå sofaen og slappe av.. Lade batteriene og være fit for fight! Tenk i natt er nok siste natten i vår seng uten lillegutt. Lørdagen passer helt perfekt for lillegutt å melde ankomst. Siden det er pappaen sin bursdag i dag, og vår bryllupsdag på søndag. Hehe. Men uansett når han kommer så er han hjerlig velkommen!:)

Del innlegget mitt

9 thoughts on “Da er planen satt…

 1. Masse Masse lykke til!

  Da ser det ut som vi møtes på barsel;)
  Har nå sittet i snart 2døgn med rier selv. Så håper tulla mi kommer i natt/morgen.

  Masse masse fødestøv din vei:))

  Klem nye «naboen»

 2. Herlighet så spennende! Har lest bloggen din en stund og har ventet og ventet og ventet på fødselsnyheter i lange tider nå ;)
  Masse lykke til når tiden er inne! Får håpe han velger å komme selv i natt slik at du får oppleve en naturlig fødsel også :) Men uansett blir det nok en fantastisk opplevelse og et fantastisk møte med en ny liten verdensborger. Skal tenke på deg i morgen ;)
  Klem

 3. Han kommer nok i morgen, om ikke i natt selvfølgelig;)!!!! Masse lykke til! Gleder meg til å treffe lille Matias:)

 4. åååå dette er så spenden =) Masse tvi tvi til deg, enten om det starter i natt eller de starter det for det i morgen. Nå er det endelig din tur =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *