I dag ble alt veldig veldig virkelig!… Vi skal faktisk selge huset vårt.. Vi var i møte med en kjempe hyggelig eidomsmegler fra Krogsveen. Denne mannen gav oss den beste prisen + at han var svært så koselig og serviceinnstilt.. For det er det jaggu ikke alle eidomsmeglere som er skal jeg love dere..

Papirer ble underskrevet og vi er nå «i systemet». En stor plakat med «til salgs» kommer på huset vårt i dag. DA blir alt veldig virkelig.. Neste steg nå er å få ryddet opp på utsiden, montert en trapp, listet et rom og få besøk av rørleger. Og i løpet av få dager skal dette være gjort og fotografen skal ha tatt bilder..

Så kommer vårt kjære kjære hus til salgs.. Både deilig og vemodig. Vi har mange gode minner herifra.. Men samtidig er vi veldig klare på å stare noe nytt her vi bor nå..

Jeg er spent.. Jeg er nervøs.. Jeg har forhåpninger og forventninger.. Vil det gå slik vi ønsker og tror..? Vi har noen spennede uker foran oss, det er helt klart.. Flere bilder av det salgsklare huset kommer etterhvert. Og bilder fra den ferdige kjelleren kommer såklart =)

For at innlegget ikke bli så kjedelig uten bilder benyttet jeg annledningen til å følge opp fra gårsdagens innlegg.. Detaljer i min lille kontorkrok :) Det blir mange timer her om dagen da vi har masse jobber i studio :)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Da er vi igang!

  1. Lykke til med salg av hus. Vi skal forhåpentligvis ikke selge med det første. Har flytta nok på meg de siste åra syns jeg. He he..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *