Nå er jula ryddet ut av huset, og fy som deilig det er…

Dere skal så klart få se litt pynt her i huset så fort alt er på plass igjen.Og så fort jeg får kjøpt nye gardiner! (har lyst på no nytt ja..) Siden jula var ute måtte jo også pepperkakehuset knuses..

Martine syntes det var stas å endelig skulle få lov til å røre det fine pepperkakehuset..

Tidligere i desember var jeg og Martine på besøk til Rebekka og Thea Emilie. Vi kjøpte ferdig deig og trykte ut formene selv. Jentene hjalp til å pynte hver sitt hus og den ble storfornøyd!

Nå i jula har det jo blitt mye kaker.. Så det nye ordet Martine sier konstant er KAKE. Ikke godteri eller sjokolade lengre. Når hun vil ha no godt så er det «kake». Huset har jo stått på utstilling i mange uker nå, og Martine har vært flink å ikke tatt av en eneste non stop. Men fristelsen har vært stor..

Da var huset knust i mange deler..

Hun har skjønt at dette er kake, og hun har sett de deilige non stop`ne.. Så hun har mast og mast på mor om hun ikke kan få smake bare litt…

Så gleden var STOR da vi tok tak i kjevla og knuste i stykker pepperkakehuset. Martine heiv kake og non stop i seg.. I grunn smaker det jo ikke særlig godt etter å ha stått fremme så lenge, men tradisjonene gjør at det smaker mye bedre.. Etterhvert fant Martine ut at kaken var jo veldig hard. Så da ble hun sittende å spise non stop`n…..:)

Her fant vi ut at å spise av non stop`n var mye bedre..

*De små seige henda peller av non stop`n*
Del innlegget mitt

3 thoughts on “Da forsvant pepperkakehuset..

 1. Heihei :)

  Ville bare gi deg et tips!

  Og det er at du kan bruke kokos isteden for bomull som sne :) da blir ikke det så ekkelt når lille skjønne Martine skal spise det :)

 2. Nam nam :D
  Kan tenke meg søta di kooooste seg skikkelig da ja!
  Kajsa fikk ta vårt 1 nyttårsdag.
  Og det smakte faktisk ganske så godt asså,var ikke så hardt :)

 3. Awww, så herlig. Vi slapp å knuse huset for av en eller annen grunn så datt det sammen av seg selv på nyttårsaften.

  Tror det har med at jeg satte det på benken i gangen og har hatt døren til vaskerommet oppe, med tørketrommelen på. Og da ble det bløtt og raste. Men men. det var like godt å spise allikevel :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *