Her kommer det ett innlegg fra den lukkede gravidbloggen :)

Snart er jeg jo 12 uker på vei, og jeg kan da begynne å fortelle omverden den store nyheten.. Hadde mine foreldre vært hjemme hadde jeg nok fortalt nyheten ganske så tidlig. Men det var først i dag dem kom hjem.. Og nettop derfor har ikke denne hemmeligheten ikke blitt fortalt til så mange.. Kun noen få venner. Mine foreldre skulle få vite dette før vi begynte å fortelle dette videre..

 Foran og bak..
 Innsiden..
 Dette sto helt på slutten..

Dem kom hjem fra 6ukers ferie i kveld, og vi ventet ikke med å sprette nyheten.. Siden farsdagen er i morgen, og jeg jobber kvelden fikk pappa farsdagskort i dag.. Vi tente masse lys, laget muffins og lefser.. Kokte kaffe osv.. Jeg filmet!! Mens pappa begynte å lese kortet. Det kule er at han leste kortet høyt :D :D Her får dere se reaksjonene! Er dem ikke herlige?

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Da jeg fortalte mine foreldre om graviditeten..

  1. Hehe.. Er det ett spermtroll du har laga inni kortet eller er det bare jeg som er heeeelt blind??
    Herlig måte å fortelle det på da:)

  2. Så herlig♥
    Uff, jeg blir jo nesten babysyk av å se slikt… hehe, og jeg som sier at jeg er ferdig;) Fantastisk reaksjon fra din far, hihi:)

    Ha en super kveld, klem♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *