I dag lå vi lenge og koset oss med Martine i senga. Etterhvert sto kristoffer opp med Martine, mens mor fikk sove litt. Deiilig ja! Kristoffer kom inn på soverommet mitt litt senere, og gav med en koselig overaskelse! Mens jeg sov hadde han nemlig satt opp hjemmestudioet mitt. I går hadde han vært avgårde å kjøpt inn resten av kablene han trengte for å koble den til pcen. Han hadde lært seg mye av studioet, og lagt over mange sanger.. Kristoffer har nemlig holdt litt på med noe studiogreier før, så han vet hva han gjør.. Veldig greit for meg ja…

Jeg sto opp, og gledet meg veldig til å se! Han lærte meg det grunnleggende, og hvordan jeg skulle legge inn sanger fra pcen og over på studioet. Hvordan få på forskjellige effekter.. Hvordan lage nye prosjekter. Fytti, så mye rart det er på dette studioet.. Men nå skal jeg lære meg det!! Jeg gleder meg…


…. Coldplay – fix you ….

I skrivende stund sitter jeg å synger inn litt, for å øve meg litt. Det er kjempe morro, men jeg hører at litt trening trengs ja… Hehe.. Og etter mange etterspørsler om film av meg som synger må jeg si at det kommer! Men som sakt vet jeg ikke helt hvor alle filmene fra tidligere konserter er. Men når jeg har fått spilt inn litt på studioet, og kansje kommet meg litt igjen (har litt rusten stemme etter disse årene uten sang) skal jeg legge ut en sang til dere vettu.


Da var det bare å begynne å øve seg litt opp igjen…

Dette er morro!!:)

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Da var jeg i gang…

  1. Så gøy!! Du er sikkert kjempeflink!! :) Er jo så gøy å synge, og blir jo enda gøyere når du har ditt eget hjemmestudio ;)

    Er så gøy å lese om deg og ditt atte :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *