ENDELIG!! Det var så deilig å se den nydelige familien Aaserud igjen. Ungene hylte av glede når de fikk se Daftø og skjønte at vi endelig var fremme. Vi har fått campingplass rett ved Bjørn Vidar og Line Merethe så det var veldig praktisk. Når vi kom i går sto Line Merethe og barna ved veien for å vinke til oss når vi kom kjørende. Det var koselig! Ungene gav hverandre en stor klem også var leken igang. 

Line Merethe hadde bursdag igår så vi feiret henne litt ? Naboen kom med «chokladkaka» og cava til og med! Bursdagsbarnet fikk en liten gave av oss, men jaggu hadde ikke de handlet til oss! Kristoffer og jeg fikk «gratulerer med båt» gave, mens ungene fikk hver sin caps. Veldig stas! 

Kort tid etter at vi var på plass bestemte ungene at de ville sove sammen. Siden de har så god plass i vognen sov alle fire barns i vognen til Bjørn og Line. Mens Kristoffer og jeg sov i vognen vi hadde med. Etter litt fnising og skravling sovnet alle fire. Vi voksne koste oss med levende lys og film. Herlig! 

I dag har vi satt kursen mot Liseberg. Det blir moro! Vi har aldri vært der sammen med barna før faktisk. Kun når vi selv bar barn. 

 I gleder oss til nok en fin dag med en herlig familie som er vi blitt så glad i. 

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Daftø camping 

 1. Hei! Ååå camping er så herlig – beste sommerminnene jeg har fra egen barndom! Men lurte på, har fulgt bloggen til deg og Rebekka i årevis og dere virker som dere har hatt det så fint sammen, er dere sklidd helt fra hverandre etter studieslutt? :(
  Er det forresten aktuelt med en attpåklatt hos dere også, når du har hentet deg inn litt? Du treng selvsagt ikke svare viss du syns det ble for privat:)
  Klem og fortsatt god sommer! ?

  • Ja camping er koselig :) Jeg har masse minner fra båtlivet! Så det gir meg en ekstra god følelse <3

   Vi er fortsatt gode venner og møtes jevnlig. Vi har nok bare blitt dårlige på å vise det frem på sosiale medier. Vi har jo såklart noe mindre kontakt etter at vi slutten på skolen, noe som er naturlig da vi nå jobber hver for oss. Før var vi jo sammen på skolen daglig, samt at vi jobbet med skole nesten hver kveld :P Men gode venner er vi alle 8 :D Mannfolk, kvinnfolk og barn. Guttene er også endel sammen :)

   Det blir nok ikke noen flere barn hos oss. Vi har fått de 2 vi ønsket og har sakt oss fornøyd med dem. De gir oss masse glede :)

   Stor klem til deg også Heidi <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *