Ja igår var dagen hektisk så rakk ikke blogge. Dagen startet med at vi alle 3 koset oss fra morgenkvisten. Kristoffer dro inn til byn for å klippe seg, mens jeg og Martine stelte oss for barnas dag. Vi dro etter inn til byn og møtte der Kristoffer igjen. Vi tok en tur på Jonas B Gundersen der vi møtte Lise, Øyvind og Emma. Jeg tok meg en frokost der (ja jeg glemte helt å spise frokost) før vi gikk lengre inn i byn for å se barnas dag toget. Vi møttes også Rikke, svigermor, Mats og mange fler kjente. Martine var ikke så sosial da hun sov for det meste (midt i sovetiden hennes). Vi sto å kikket på ett kjempe koselig og langt barnetog. Jeg elsker sånne baretog. Er så nydelig å se alle de søte barna med alle de forskjellige kostymene. Også er det alltid en haug med barn som hyler og griner eller er sinna. haha, er så morro å se på! Snart er det vel vår tur tenker jeg.

Jeg er klar for barnetog!

Jentene våre


Medaljekongen vår!:)

Marthe, Thomas og Emilie som «feier»

Mange søte barn som går i tog

Fine kostymer!:)

Etter toget dro jeg, Kristoffer og Martine på down town og shoppet inn litt til kvelden. For da skulle jeg ha en liten feiring av bursdagen min.

Der våknet tulla vår :)

Når vi kom hjem stripet jeg håret til Kristoffer. Ble kjempe bra syntes nå jeg da! Så fin gutten min er! Stolt over han ja :)


Må ha litt tålmodighet ja.. Her er resultatet!:)

Når kvelden kom leverte vi Martine til bestefaren sin som skulle ha henne over natta. Jeg dro ned til Anne og vi stelte oss sammen der før gjestene kom. Snill som Anne var tilbydde hun å ha festen hos seg siden det ikke er så veldig stor plass her hjemme. Rundt kl 20.00 kom folkene. Til alle dere der ute som føler dere utelatt siden jeg ikke inviterte akkuart dere må vite at dette var ikke en planlagt stor bursdagsfest. Men en liten fest som ble planlagt samme dag. Hehe. Inviterte bare litt folk til en helt vanlig kveld :) Så ikke ta dere nær av den.

Bursdagsbarnet

Kvelden ble dødsbra syntes jeg, og har fått mange tilbakemld på at de andre syntes det samme. Vi koset oss hjemme hos Anne til kl var ca 24.00. Vi koset oss med litt god drikke og masse bra musikk. Rundt 24.00 tiden ble vi hentet av en maxi taxi som kjørte oss til Skien. Turen til Skien tok veldig av! Da ble det dansing og syngig for full hals i taxien. Haha, huff vi hadde det morsomt ja. Når vi kom til Skien tok vi turen til Tante Sofie og var der en god stund. Vi tok også turen innom BAR før vi kjøpte oss kebab på Jonas. Vi bestemte oss for å ta bussen hjem. men fytti så kaldt det var! Og vi måtte vente i 45 min før den kom. Lenge siden jeg har frysi så mye og vært så trøtt på samme tid. Skal si det var deilig å legge seg ned under dyna da vi endelig var hjemme rundt 04.00 tiden.

De som var tilstedet var: Meg, Kristoffer, Sondre, Anne Elisabeth, Thomas, Benja, Morten, Alex, Daniel, Marius, Lise, Marthe og Rikke.

Tusen takk for en super kveld folkens!:)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *