Forskriften er jo «dagen i dag», men jeg vil også nevne en liten ekstra ting. På søndagskvelden kom pappan min innom (bestefaren til Martine). Han hadde vært i Sverige og kjøpt inn masse deilig kjøtt til oss. Alltid deilig å fylle opp fryseren med billig kjøtt fra Sverige, eller hva? 9 pk med bacon, 2 store indrefilet og 2 store pakker med kyllingfilet! Namnam.. Akkuart slik vi liker det.. I tillegg hadde han vært å shoppet til Martine. For en flink bestefar lille Martine har! En haug med klær + ett søtt rosa teppe fikk hun av han! :) Jeg gleder meg til å bruke alt.. Bestefaren har god smak!


Masse deilig kjøtt, rett i fryseren..


To nydelig antrekk Martine fikk. Jakken til høyre har en innsydd vest. Søtt? Jeg falt virkelig for settet med skjorte og skjørt!


Hun fikk også en genser (som skal være inne i kjolen under) og en nydelig pelskåpe. Dette blir litt av en dolle vi får du !:) Akkuart lik sin mor..


En fin olavkjole!


Gårsdagens outfit ble da olavkjolen! Den passet kjempe bra..


Nydelige jenta mi...

I dag startet vi dagen med babytrall. Kjempe morro er det, og jeg merker at Martine følger mer og mer med. Og begynner å skjønne mer og mer hvordan instrumentene fungerer osv. Hun har ikke akkuart lært å spille gitar enda (hehe..) men de får tildelt masse forskjellige rangler med ris inni, slik at de lager lyder. Hun sitter da å rister på dem mens vi synger. Den første sangen vi alltid startet med er jo velkommen sang, som en og en blir synget til. Den som blir synget til slår da på tromma med en trommestikk. Det er alltid like spennede. Til alle der ute, babytrall anbefales virkelig! Kathrine og Thea satt på med oss idag, og når vi skulle hjem var både Thea og Martine veldig trøtte…


To små jenter som er dypt inne i drømmeverden på vei hjem fra trallen.


Og når jeg mener trøtt, så mener jeg at hun tilogmed ikke våknet da jeg tok henne ut av bilen, inn i huset, opp på soverommet og inn i senga.. Noe hun alltid gjør!

Idag har jeg også fått meg nye gardiner, og bilde kommer når dem er satt opp! Er virkelig spent selv ja.. Kvelden har jeg tilbringt hos Lise. Rikke har også vært der, og vi har alle vært en liten tur å tittet på brotorvet..:) Emma og Martine er som vanlig veldig interessert i hverandre, men nå som dem skjønner mer merkes det veldig på dem! Emma blir mer og mer «sjalu» med engang vi koser med Martine. Og dem sitter å gir hverandre ting. Det er søtt det! Eks sutten.. Emma gir sutten til Martine. Martine ser på den, smiler og gir den tilbake.. Og sånn holder de på. Å innimellom blir de uenige i hvem som skal ha lekene, så da må vi voksne bryte inn å «rydde opp». Nå begynner «småbarnskranglingene» ja. Allerede.. Trodde ikke det kom så tidlig. Hehe..


Rikke koser med Martine. Emma blir sjalu.. Martine blir utålmodig.. Ja, her får Rikke virkelig prøvd seg som tobarnsmor..


Jentene er klare for å dra på brotorvet..


Selvom det er litt småknuffing innimellom er dem veldig glade i hverandre..

Men mer blogging kommer imorgen, for nå skal hu mor ned å se på unge mødre og kose seg med popcorn! Ha en flott kveld alle der ute..

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Dagen i dag…

  1. Så flink bestefar a!! Som handal så mye lekkert til vesla :D Wow,nesten litt sjokka jeg…
    Jeg må jo hjelpe pappa å handle til seg selv liksom :p Haha!!

    Så skjønne jentene var i like dresser da,dem så veldig gode og varme ut :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *