Goood morgen. Snuppa er veeldig blid om morgen. Etter frokost ligger hun bare å gliser fra øret til øret. Kan jo bare si hei så kommer det største gliset og masse Vlææblææ prat. Kjempe morsomt å se utviklingen hennes. Får mer og mer kontakt med henne for hver dag som går.

Tulla er våken og strekker seg før hun tar fatt på en ny dag med nye muligheter…

Idag har jeg og Martine vært på besøk hos min bestemor og bestefar. Alså Martines oldemor og oldefar. Vi var på besøk sammen med mitt søskenbarn Silje Helene og hennes datter Thea. Så idag fikk Martine møte sin tremening for første gang. Det var kjempe koselig. Thea blir 1 år i Mai, så det er stor alderforskjell nå som Martine er så lita. Men om ett par år er ikke 1 år forskjell så mye. Eller er jo 10 mnd foskjell. Vi spiste lunch og koset oss masse. Thea viste frem sine fantastiske kunster. Hehe. Bake kake, lage trutemunn, spille på slurva og mye mye mer.. Tenk når Martine begynner med det a? Hehe.. Hadde iallefall en kjempe super dag, og håper det ikke blir så lenge til neste gang vi møtes..

Resten av ettermiddagen/kvelden har vi vært hjemme og koset oss med pappa Kristoffer. Martine har vært trøtt så hun har sovet mye og koset masse med mamman og pappan sin. Deilig med en slapp kveld hjemme innimellom.

Snille gutten min laget taco til oss ikveld. Naamme!!

Del innlegget mitt

One thought on “Dagen idag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *