Formiddagen brukte vi bare på å slappe av på sofan til Kristoffer kom hjem fra jobb kl 15.00. Da kom Benjamin med sin nye «bil». Street kart. Sånn go kart bil. Han har nemlig solgt BMW sin, og nå skal han kjøpe seg en ny bruksbil, pluss at han har kjøpt denne street karten. Det som er så kult med denne street karten er at det er klasse B og det er skilter på den. Så vi kan alså kjøre den på veien og motorvei! Er det kult eller?

Martine følger med på pappan sin og filleonkel Benja som fikser på Street karten

Hele familien på street karten

Så Benjamin og Kristoffer fiksa litt på den, og tok noen turer. Så til slutt skulle de ha meg til å prøve denne. EHM nei? Jeg tar det litt senere jeg.. Men det var vist ikke noe alternativ, så avgårde kjørte jeg. Å det var morro! Gjett om vi får mange rare blikk der vi kjører rundt på veien med denne street karten. Mange tror vi kjører ulovlig og tuter og blir sinna. Haha..

Jeg og Kristoffer kjører


Kristoffer og Martine prøver «bilen». Benja (eieren) på street karten.

Neste helg skal vi ha barnevelsignelse, og dette skal vi ha hos mamman og pappan min. Og akkurat derfor jobber de nå på spreng for å få ferdig alt ute til en store dagen. Det blir kjempe fint. Misunner de denne fine plassen alså.

Den nye trappa


Pappa jobber med huset til boblebadet. Skal bli eget rom med dusj der. Blide nr 2 er bilde av den nye steinen Øyvind har lagt (Samboeren til Lise). Det ble nydelig!

Når klokken nærmet seg 18.00 var det tid for gatefest. Dette er noe vi har hvert år i denne gata. Vi bor jo på ett nybyggerfelt. Og vi flyttet da inn i huset i 97, og siden den gang har det vært fast tradisjon å ha denne gatefesten. Kvelden starter med grilling og masse snakk. Etterpå er det leker for barna, og deretter for de voksne. Utover kvelden legger barna seg og de voksne blir igjen og fester til langt ut på natt. Utrolig koselig. Jeg har jo ikke vært med de siste årene siden jeg har bodd andre steder, så var koselig å se alle igjen. Mange jeg har sittet barnevakt for tidligere å. For dere som nå lurer på om jeg bor hjemme, så gjør jeg ikke det. Leier kjellerleiligheten hos mor og far til vi finner noe vi skal kjøpe :) Men veldig greit her så lenge, siden det er egen innkjørsel, plen og utested. Så bor vi ikke helt «oppi» hverandre.

Benjamin var også med på gatefesten. Mamma til høyre


Kristoffer og Martine koser seg på gatefest. Nabon spiller freesbe.

Når klokken nærmet seg 22.00 våknet Martine (som lå å sov i vogna), og da gikk vi ned i leiligheten for å legge henne i senga si. Kristoffer og Benjamin skulle se film og kose seg med is, og derfor dro jeg da ned til Anne som hadde besøk av Hilde. Ja etter mye mas ble jeg med på litt vin og en tur ut i Langesund. Kvelden var kjempe koselig. Veldig gøy å se Hilde igjen å. Hun bor jo i Danmark nå å går på skole der. Etter Langesundsturen dro jeg og Anne hjem til Anne og fortsatte der. Hehe. Ble litt slitne til slutt og endte kvelden kl 05.00. Da var Veronika trøtt ja.

3 glade jenter


Disse 2 hærlige jentene var jeg med

Ellers har vi nå prøvd å sette fuglene våre sammen, og hmm vet ikke om det kommer til å gå enda. Rambo (den nye) er veldig interesert, mens Pippen vil helst være i fred. Hehe. Men igår slapp vi de ut litt og stakar Pippen fikk ikke være i fred. Men håper han blir litt mer «varm i trøya» etterhvert og begynner å like hans nye venn.

Rambo til venstre, Pippen til høyre

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Dagen igår

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *