I dag er det onsdag 9 juni. Om bare 10 dager gifter jeg meg med min kjære Kristoffer. Etter nesten ett års planlegging er faktisk dagen her. Det er helt uvirkelig.. En tror liksom aldri dagen vil komme mens man holder på med forberedelsene. Men tro det eller ei. Om bare 1 1/2 uke skjer det. Drømmer blir til virkelighet……

Forsiden på innbydelsene

Vi skal gifte oss i Eidanger kirke kl 13.00. Vi ønsker alle venner og kjente velkommen til kirken for å se vielsen :) Mange har også etterspurt ønskelister til bryllupet. Det er såklart levert ut til gjestene, men har fått endel henvendelser fra bekjente osv nå i det siste. Så da legger jeg det ut her. Vi har lagt ut ønskelister på kitchen og jernia (alle butikker) kremerhuset, bohus og elkjøp (porsgrunn). Ellers ønsker vi oss pengegave til bryllupsreise og huset :)

Innvendig i innbydelsene


Konvolutt øverst med bilder i. Selve teksten er satt inn i gjennomsiktige kanter på sidene

Oppi konvolutten lå det to remser fra «fotoboks»

Etter vielsen blir vi 51 gjester som skal nyte 3retters middag på hotell Wassilioff i Stavern. Der vil det være fest med fri bar frem til ca 02.00. Da avsluttes festen, og brudeparret går opp på brudesuiten som har utsikt utover sjøen..:)

Baksiden. Ett dikt og bilde. Pluss tre blomster som er scrappet på

Jeg er virkelig spent på dagen vår… Jeg har jo planlagt mye, men jeg har ingen ide om hvordan dagen blir fordi… Uansett blir det nok en av de beste dagene i mitt liv!

Eneste vi mangler nå er solist i kirken (gjerne spille ved siden av). Og noen til å filme. Så rop ut om dere vet om noen som kunne vært intresert?

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Dagen nærmer seg…

 1. Veldig koselig blogg du har.. Gratulerer så mye :) Bryllupet deres blir sikkert en kjempe fin og minnerik dag. Kjempe fine invitasjoner :) Skal selv gifte meg i år.. men ikke før 7.aug.. Håper du legger ut bilder fra dagen deres :) Legger deg til siden min :D

 2. Så fantastisk fine innbydelser:)
  Gled deg og kos dere på den store dagen. Giftet meg for snart 3 år siden.En herlig dag !!!
  Her må jeg bare bli følger ser jeg :)

 3. hei snupp:*
  tips til solist: Anders Vangen?
  Emil Sollid Tangen:P
  en av solistene i porsgrunn gospel kor=D
  detta er bare noe fra løse lufta=)

  klemmer og beste ønsker på den store dagen fra Nina=D

 4. Så fin blogg du har og nydelig datter :) Lykke til med bryllup, jeg kommer til å følge dere videre :)
  Følg gjerne min blogg også ;)
  Klem fra Christel

 5. Åh nå er det ikke lenge igjen Veronika! Jeg gleder meg sånn til å se bilder, du kommer til å bli en helt nydelig brud!! :)

 6. Du som kan synge kan jo synge selv til den kommende mannen din ;)
  Det gjorde jeg under vielsen vår.. Slapp unna talen da vettu :P

  Lykke til! Håper dagen deres blir fantastisk :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *