I dag var det enda en dag med litt gråvær, så da bestemte jeg meg for å bake litt. Så i dag ble det klippekrans med krokanfyll og kanelboller.

Før og etter heving av bolledeigen

Klar for bakingen

Klippekrans med krokanfyll


Da klippekransen var ferdig hevet den i ca 40 min, før jeg penslet den og satt den inn i ovnen.


Nydelig klippekrans med krokanfyll

Kanelboller


Her har jeg rullet sammen deigen, og satt kanelbollene til etterheving


Ferdige kanelboller

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Dagens bakst

  1. DET så godt ut, det! Flink du er!
    Må bare tilstå at jeg har stjålet ideen din om mnd-bildene i ene kolonnen… Håper du kan tilgi…

    Hilsen «Lykkelite»

  2. det så inmari godt ut ja !kt flink du er til å lage mat å styre! :D vil bli flinkere til det jeg å. har tross alt gått hotel og næring og baker og konditor .. hehe blir til at jeg ikke orker bare.. men er morro når en først byner da=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *