Haha, jeg sitter her å LER… Ja jeg ler av gutta som faktisk ikke aner hvor «vondt» det er å føde. Vi damer sier at dere menn ikke aner hva smerter er. For dem kan faktisk ikke forestille eller skjønne seg på hvor store smerter vi kvinner må gå igjennom for å føde ett barn. Mange menn tror nok kansje at vi kvinner bare er litt mer «pingler» og derfor tåler mindre.

Får han lystgass her? hmm, du får se på videoen! Haha, ler meg skakk av dette!

Dagfinn Lyngbø var kansje en av dem? For jeg tror ikke at han viste hva ha sa ja til da han bestemte seg for å prøve seg på en fødsel! Ja, han har faktisk prøvd seg på en fødsel på ullevåll sykehus. Der dem stimulerte rier. Helt fra «begynnende murringer» til selve fødselen. Haha jeg LER når jeg ser dette.. Kansje menn faktisk nå skjønner hva vi kvinner må igjennom?

Er han i aktiv fødsel nå tru??

Er jo klart at vi kvinner takler smertene bedre sålenge vi vet at vi skal føde vårt eget barn. Det holder oss igang, og får oss til å glemme tenke på litt andre ting imellom riene. Til dere som ikke har opplevd en fødsel: Ikke gru dere, selvom jeg har skrevet dette. Ja en fødsel er forbaskade vond, men er klart en kommer seg igjennom det når en vet at en straks skal møte sitt barn!:)

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Dagfinn Lyngbø føder!

  1. Hehehe… Geniale greier! Også helium istedet for lystgass da:P For en gjeng:P Lurer på om han hadde holdt ut med disse smertene i timesvis! F.eks 12-20 timer liksom. Interessant!

  2. Haha! Fantastisk film! Har sett en annen tidligere med en englsk mann som gjør det samme. Tror han avsluttet før fødselen var «over».. Hehe.. ;)

  3. Hahahaha jeg gler meg ihjel! dødsbra. den behandlingen der skulle jammen fler gått igjnnom. da mener jeg spesielt de som mener at «det gjør sikkert ikke så vondt». hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *