Jeg elsker boller! Før likte jeg ikke rosiner, men etterhvert begynte jeg gradevis å like det. Og nå er boller og rosiner namnam!! Når sjokoladebollene kom i butikk falt jeg pladask for dem. Før pleide jeg å stappe melkesjokolade inn i bollene og kose meg. Men nå slapp jeg dette, pluss at sjokoladen var bløt. De begynte vel med mørk sjokolade, så kom den lyse. Og etter den lyse kom ble jeg forelsket….

Okey, jeg er veldig glad i sjokolade… Og non-stop er ingen unntak. Så når jeg hørte det hadde kommet boller med daim og med non-stop måtte dette såklart prøves ut! Jeg gledet meg veldig til non-stop bollene da de hørtes fantastisk gode ut…

Jeg tror nok daim vinner denne..

Non-stop så ikke særlig gode ut da….

Men skuffelsen ble stor.. Non-stop bollene smakte igrunn bare mørk sjokolade (noe de faktisk bare er…) Daimbollene var gode nok de.. Men til nå er min tydelig favoritt litagobollene. NAM!

Er du glad i boller? Hvem er din favoritt?

Del innlegget mitt

One thought on “Daim vs non-stop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *