Her om dagen var jeg og Rebekka på «damenes aften» hos bohus. Siden det ikke var slikt opplegg her i nærheten meldte vi oss på i Larvik. Dette var ett arrangemang som åpnet etter stengetid, og som folk måtte melde seg på. BlomsterFinn holdt foredrag å satt opp mange råflotte buketter. Vi fikk masse inspirasjon da ja.:)

 Bilde av meg og Rebekka fra premiefesten til unge mødre.

Etterpå kunne vi ta oss mat og drikke, helt gratis. Vi kunne også gå rundt å kikke, og så klart shoppe litt. Det var da 15% på alt i butikken. Og det var også fra før noen tilbud i butikken. I tilegg hadde dem noen «goder» til dem som handlet for forskjellige summer…

Utrolig kjekke lysmanchetter til å sette i staken om lyset er for stort.

Nydelig lilla lys. Og en lysholder under.

 Velkommen skilt ble også med hjem.. Jeg har enda ikke bestemt meg for dette skal henge. Foreløbig utenfor vedsiden av det håndlagede «Døli» skiltet
 Tre nydelige barnebilder..

Kristoffer og jeg har diskutert litt frem og tilbake om hvor disse skal henge.. Vi får se hvor dem ender opp henn..

Handlet man for over 200 kr fikk man en «goodiebag». Jeg kom over 200 kr, og var rååspent på denne goodiebaggen. Er det noe jeg elsker så er det overaskelser :) Når vi endelig fikk satt oss i bilen og begynte å ta opp det som var i goodiebaggen fikk vi oss en god latter.. «Ferdigs sauspose»? Haha.. Ja, når jeg tenker meg om er det jo det goodiebag er.. Bare masse gratisting dem får sponset.. Men i tilegg til masse mat/snop fikk jeg 3 hærlige interiørblader, noe jeg liiiiker! Og en pakke servietter :)

 En pose med ting fra bohus. Pluss en rosa goodiebagpose

Litt mat, en såpe og en pk servietter. Okey, vi fikk dots også, men den forsvant ganske raskt når jeg kom hjem. Min kjære påsto at han ikke likte dette. Helt til han prøvde dem med melk!

Serviettene fikk hyssing rundt seg og ble brukt inntill lysene

Tre nydelig blader jeg skal kose meg med! «Elle», «BONYTT», «rom123«
btw.. Får jo nesten ikke lastet opp bilder om dagen.. Tar evigheter.. Og noenganger går det ikke i det hele tatt. Fler som har dette problemet med blogspot?
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Damenes aften på bohus

 1. Så moro kveld.

  Har samme problemet med opplasting av bilder, og jeg finner det ganske frustrerende.

  Bra at du blir med i giveawayen. Tvi tvi til deg.

 2. Sliiiiter veldig med opplastningen selv,baaah!! Tar jo evig tid. . .

  Hørtes ut som en koselig kveldd dere hadde.
  Elsket de søte bildene der :)

  Ha en knallers helg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *