I helga har vi hatt barnefri – og det har faktisk vært veldig godt. Farmor ønsket å ha besøk av barna – så vi kjørte dem opp på fredag. I går startet derfor Kristoffer og jeg dagen med å sove unormalt lenge. Vi var litt i sjokk når vi våknet faktisk. Deretter dro Kristoffer ut med noen kompiser, mens jeg hadde huset HELT for meg selv. Det var kos! Før Kristoffer dro ut overrasket han meg med ikke mindre enn 36 roser! Herlige mannen min.

img_96j75

img_9677

Mens Kristoffer var ute med kompiser tikket det inn melding på telefonen min. Jeg ble invitert med ut på middag. Jeg takket høflig ja :) Dermed ble det en bedre middag + dessert og vin. Etter restaurantbesøket tok vi en tur ut på byen der vi møtte broren min.

screenshot_20161023-132510

En herlig og etterlengtet datekveld med mannen i mitt liv.

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *